Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам што сте се разбореле за Тиаго. Никој не му ги оспорува квалитетите ама натпреаварот со Дортмунд доаѓа прерано за него. Да беше ова Бохум па да го пушти 30-60 минути разбирам (макар што и против слаб противник не би го ризикувал 90 минути свежо опоравен и со веројатно слаб фитнес).
Добро е што бар хави се врати и е фит, тој најмногу ќе ни треба на Вестфален.
Јас мислам вака нешто ќе излеземе:
------------Ноер
Рафи-Боа-Данте-Алаба
--------Лам-Хави
Робен----Кроос----Рибс
------------Милер
Ефективно Боа, Хави и Данте во линија кога ќе градиме напад а Рафиња и Алаба стандард офанизвно (Лам ќе треба да покрива многу).
Јас би сакал да видам подефанзивна поставеност, пресинг и добри контри. Дали Пеп ќе се реши за оваа варијанта ќе видиме...
Ivica Olić:
- Ako bilo kojeg igrača iz Bundeslige pozove Bayern, on dolazi. Bez pitanja.
- Imao sam poziv Juventusa, mogao sam u Liverpool, ali, kada me pozvao Bayern, nije bilo dvojbe.
^
Treba 4-ka nazad,ne e potrebna improvizacija.
Ако не игра Манџо против БВБ со десеткувана нивна одбрана со педерот грк прв состав, Пеп комотно може да одјебе
Румениге потврдува дека тренер од калиброт на Пеп е нешто најнај што му се случило на Баерн.Rummenigge berichtet von einem Mittagessen vor einiger Zeit mit Hermann Gerland. Der habe ihm gesagt: "Ich dachte, ich hätte schon alles erlebt. Aber dann kam van Gaal, dann die zwei Jahre mit Jupp ... Aber der Pep, der toppt alles."
Neue Verträge und neue Sponsoren !
Stärkster Sponsoring Verein der Welt !