Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Muller at his best:pos:
ibhQuoZZq5V4GA.gif

Робен може да го цица со ова пеналите, клошар егостички.
Еден коментар ме натера да се потсетам на нешто што сум го заборавил, ќе ви преведам на Гугл

So, so, da erinnerre ich mich an die Saison 2011 12
Mario Gomez ist Elferschütze Nr 1, da er zur Torjägerkanone noch ein paar Treffer braucht. Gomez nimmt sich den Ball, will schießen und da kommt Robben nimmt ihn den Ball ab . . . Die Mitspieler fanden das alle nicht gut, der Trainer auch nicht und Fans spätestens nach Dortmund und Chelsea auch nicht mehr. Erst danach hat sich Heynkes getraut den Mann in die Schranken zu weisen. Ich hoffe Pep machts früher

или

So, so, because I erinnerre me of the 2011 season 12
Mario Gomez's penalty shot No. 1, because he needs the top scorer a few hits. Gomez takes the ball, wants to shoot and comes as Robben takes him from the ball. . . The players were not all that good, the coach and not later than fans not to Dortmund and Chelsea more. Only after that has Heynkes married to the man in the barriers. I hope Pep makes it earlier

Убаво рече вчера Кан,дека Пеп ја испостра работата со тие драми што ги направи на веќе решен натпревар и не му дозволи на Робен да шутира кој е во неверојатна форма.Исто Кан нагласи дека овие детали се договораат пред време а не вака да се случува бунт.

Потполно во право беше Робен.(y)

Прв пеналџија е Милер па Алаба,а Пеп нареди Робен да шутира.Значи до некаде и тој си ја признава грешката што ја направи,која беше апсолутно непотребна во тој момент.

Му запре серијата од 4-5 натпревари во ЛШ на кои дава гол.

In the end,Баерн победи а тоа е важно.:love:

Зашо беше во право Робен?
Значи и Гомез беше во право тогаш пред 2 години, а овој ќелавиот му ја зеде топката од раце.

Да сум Пеп, од 11 би му дал последен да шутира, тука некаде со Крос пичето.

Убаво рече вчера Кан,дека Пеп ја испостра работата со тие драми што ги направи на веќе решен натпревар и не му дозволи на Робен да шутира кој е во неверојатна форма.Исто Кан нагласи дека овие детали се договораат пред време а не вака да се случува бунт.

Прв пеналџија е Милер па Алаба,а Пеп нареди Робен да шутира.Значи до некаде и тој си ја признава грешката што ја направи,која беше апсолутно непотребна во тој момент.

Му запре серијата од 4-5 натпревари во ЛШ на кои дава гол.

In the end,Баерн победи а тоа е важно.:love:

У заблуда си...

Journalist asked Robben : " Why did you let the penalty to Ribéry despite the coach's decision "

Robben : " He needs goals because he is the one who competes for the Ballon D'Or not me, Ronaldo takes penalties for Real Madrid , Messi for Barcelona .. from now until January , if I'll have the occasion I will offer him more goals "

Плус....Непишано правило е дека играчот над кого е направен пеналот не го шутира!

И на Гомез му требаа голови тогаш, па ништо. Многу лицемерен е ќелавкото, убаво направи Рибери што му тресна една

У заблуда си...

Journalist asked Robben : " Why did you let the penalty to Ribéry despite the coach's decision "

Robben : " He needs goals because he is the one who competes for the Ballon D'Or not me, Ronaldo takes penalties for Real Madrid , Messi for Barcelona .. from now until January , if I'll have the occasion I will offer him more goals "

Плус....Непишано правило е дека играчот над кого е направен пеналот не го шутира!

Знаеме и јас и ти дека ова не е вистина што го изјавил,мислам ако го изјавил.:)

Нормално намерата е добра,но тој да има слобода ќе ја земе прв топката за да шутира пенал,не го интересира ништо друго.Ова колку да се намали "тензијата".

Робен е Робен,нема што да се дискутира тука.

Мене ми се свиѓа таа посветеност кон фудбалот,неговата ладнокрвност итн.Немам ништо против него,не па кога сега ја стабилизира себичноста со тимската игра.
Робен е крал!:cool:

Знаеме и јас и ти дека ова не е вистина што го изјавил,мислам ако го изјавил.:)

Нормално намерата е добра,но тој да има слобода ќе ја земе прв топката за да шутира пенал,не го интересира ништо друго.Ова колку да се намали "тензијата".

Робен е Робен,нема што да се дискутира тука.

Мене ми се свиѓа таа посветеност кон фудбалот,неговата ладнокрвност итн.Немам ништо против него,не па кога сега ја стабилизира себичноста со тимската игра.
Робен е крал!:cool:

Не бе ја го измислив ова сеа специјално за на тебе да ти реплицирам.....

Робен си е Робен,али ред си е ред....На тренерот е последно,и он што ќе каже тоа ќе биде.

Вчера доби дозвола да шутира,али не сакаше,и одстапи на Рибери,што мене ми беше ок.

Не глеам драма,нема потреба од циркузи,ќе си се среди тоа,не е некој битен проблем.

Не бе ја го измислив ова сеа специјално за на тебе да ти реплицирам.....

Робен си е Робен,али ред си е ред....На тренерот е последно,и он што ќе каже тоа ќе биде.

Вчера доби дозвола да шутира,али не сакаше,и одстапи на Рибери,што мене ми беше ок.

Не глеам драма,нема потреба од циркузи,ќе си се среди тоа,не е некој битен проблем.

Кочи бе пријателе,не реков јас дека си го измислил ти.
За Робен си правев муабет.:)
Реков дека тоа што го изјавил не е ни 1% точно според тоа што го пратам веќе доста долго време.Исто и вие го пратите и знаете како работи тој човек.Робен "се храни" со такви зицери,пенали итн,попрво ќе даде гол него на друг да му подаде.

Робен рекол што рекол,но тоа не е вистина бидејќи стварно Робен не е таков лик кој би изигравал мајка тереза и ќе "подарувал" зицери и пенали на Рибери или на останатите.

Да си кажам пред време да не ме сфатите погрешно дека не го сакам Робен или слично,бидејќи сосема спротивното е т.е Робен е бог и батина за мене.После да настане лом во темава,како со оние топџиине.:pos:

Ова коло Баерн против Херта реално е дека ќе победи,Шалке ќе го пречека Дортмунд и очекувам дека нема да изгубат а фармацевтите со Аугзбург кои се опасни и може да кикснат тука Леверкузен.

Барем од една екипа малце да се одлепиме не ќе биде лошо.

Ги имав Дрогба, Ибрахимовиќ, Роналдо и Робен да дадат гол, уплатени на 300 денари...

Не знаев дека вашиот одбил да шутира пенал... буљаш...

Najnovata transfer meta na Baern e Arlind Ajeti od Basel(pozicija CB).

Brandt koj 100% go napusta Wolfsburg na leto,vo momentov ne e Dortmund favorit za negoviot potpis tuku Leverkusen i Baern.

Rode najverojatno ne ide,a sega bile zainteresirani nekolku germanski i angliski ekipi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom