Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Ja bi go pustil Hojbjerg da gi izede..
--- надополнето: 22 октомври 2013 во 20:38 ---
Нешто италијанциве шпекулираат дека Баерн направиле дил со Халиловиќ..Ако е вистина тоа,што ќе ни е тој само се прашувам..:noze:

Искрено не верувам во тоа,иако Баерн тајно си ги прави трансфериве последно време.

Ja bi go pustil Hojbjerg da gi izede..
--- надополнето: 22 октомври 2013 во 20:38 ---
Нешто италијанциве шпекулираат дека Баерн направиле дил со Халиловиќ..Ако е вистина тоа,што ќе ни е тој само се прашувам..:noze:

Искрено не верувам во тоа,иако Баерн тајно си ги прави трансфериве последно време.

Мислам дека се глупости.....Менаџерска атракција,сакаат да му ја дигнат цената.Типично хрватски за нивните таленти..Таква фама креваат мислиш Меси ќе го добиеш.

17 години е детево алооо...Ако е за без пари или за мала сум тогаш може.

Еве што викаат од спорт1 за стартните состави утре:

Voraussichtliche Aufstellungen:

München: Neuer - Rafinha, van Buyten, Kirchhoff, Alaba - Lahm - Robben, Schweinsteiger, Götze, Ribery - Mandzukic
Pilsen: Kozacik - Rajtoral, Cisovsky, Hubnik (Prochazka), Reznik - Horava, Horvath - Petrzela, Kolar, Kovarik - Bakos

Schiedsrichter: Alan Kelly (Irland)

Добро е штом Козачик ќе брани... :pos:

Не, озбилно, составов е логичен. Премногу логичен за Пеп :icon_lol: Јас го предвидувам Контенто место вБајтен во централна. И Геце мора да стартува сакам да ги здиви и да собере самодоверба.

П.С: Ко ќе ги видам вака наредени Рибс, Робен и Геце прва, ко ќе помислам дека со овој состав ги имаш Милер и Кроос на клупа, ко ќе ми текне дека Шак, Тиаго и Хави се повредени... И дека Лева треба да дое догодина (така Игорче? :rolleyes:)... :drk:

Еве што викаат од спорт1 за стартните состави утре:

Voraussichtliche Aufstellungen:

München: Neuer - Rafinha, van Buyten, Kirchhoff, Alaba - Lahm - Robben, Schweinsteiger, Götze, Ribery - Mandzukic
Pilsen: Kozacik - Rajtoral, Cisovsky, Hubnik (Prochazka), Reznik - Horava, Horvath - Petrzela, Kolar, Kovarik - Bakos

Schiedsrichter: Alan Kelly (Irland)

Добро е штом Козачик ќе брани... :pos:

Не, озбилно, составов е логичен. Премногу логичен за Пеп :icon_lol: Јас го предвидувам Контенто место вБајтен во централна. И Геце мора да стартува сакам да ги здиви и да собере самодоверба.

П.С: Ко ќе ги видам вака наредени Рибс, Робен и Геце прва, ко ќе помислам дека со овој состав ги имаш Милер и Кроос на клупа, ко ќе ми текне дека Шак, Тиаго и Хави се повредени... И дека Лева треба да дое догодина (така Игорче? :rolleyes:)... :drk:

Искрено,овие Викторија се единствена екипа у ЛШ на која не и знам и не сум и гледал али буквално ни еден играч.....Имињава ми се исто ко на некои пратеници да се.

Иначе,верувам дека Гетце ќе стартува!Рибери вероватно исто ќе инсистира да стартува,затоа и тренирал екстра вчера.

Очекувам да го паркираат автобусот,али 3 комада минимум без проблем би требало да им закачиме.

Со 5 гола во мрежата да бидат испратени гостите од Чешка.

Рибери-Гетце-Робен прв натпревар од старт заедно,нормално ако биде таков составот.Одбраната на Плзен шашма ќе ја направат.

Рибери мотивиран после ситната повреда.
Гетце мотивиран в крај.
За Робен нема што да се збори,учителот што го искара го разлути јако па нормално е да се очекува од него гол и асистенција.Пенал ако има тој ќе шутира.:love:

Се шпекулира дека овој Халиловиќ за без пари ќе го земат од следната година.Мамињо ќе полуди.:pos:

Ауф Левандовски како ќе легне, која ѕверотина е, комплетен играч. Никогаш нема да му простам на Пеп ако у некој случај го блокира трансферот. :(

Абе Арена Спорт 2 ја оставаат бесплатно во среда така? Значи ќе може вечер да се гледа европскиот шампион во free-tv (бар оние што имаат 3 макс)?

Абе Арена Спорт 2 ја оставаат бесплатно во среда така? Значи ќе може вечер да се гледа европскиот шампион во free-tv (бар оние што имаат 3 макс)?

Ke si ja ima na a2 i ke si uzivame vo fudbalot , ja imam 5 + radi samodoverba :) :) moraat vekje da stignat do brojkata od 5 dadeni golovi vo eden oficijalen natprevar godinava ... Rib , Goce i Robben ...:drk: Ja bi napred da go stavam Miler , nekako mu treba nekoj gol za da vleze 100 % od toa sto bese lani .

Contento CD obavezno .

Unsere Aufstellung:

Neuer, Rafinha, Van Buyten, Contento, Alaba, Lahm, Robben, Kroos, Schweinsteiger, Ribery, Mandzukic

Starke - Martínez, Pizarro, Kirchhoff, Götze, Müller, Hojbjerg.

Pack mas!
:facepalm::pos:
--- надополнето: 23 октомври 2013 во 20:01 ---
1376597_665948723437652_1963915270_n.jpg

Ќе го 3б@m Пеп ееееееј не го ставив Крооц во фантази ЛШ зошто го немаше во ниеден најавен состав сега сакам црвен да попие :icon_lol:

Sansi eden kup ama slaba realizacija.Dosega 7-8 100% sansi promasija.

Mandzo tezok misir,mora podobro da gi koristi sansite.

Lele lele fussbalgott. :vozbud: Inaku Ribery ja zavrsi domasnata zadaca koja si ja zadade samiot sebesi uste protiv Juve pred nekoja godina ako pamtite.Toj gol ke bese mnogu podobar no i ova e (y).

Mandzo desno smetalo.
Lewa sto pobrzo da go dogovorat ako ne e se uste. :D

Koga dosudi penal znaev deka ke mu dadat na Robben a nema da prifati.Toj muabet si go napraviv so istomislenici. :D Ispadna tocno a normalno bese za ocekuvanje.

Denes ne go vidovme trioto od pocetok,sledniot natprevar veke mora da pocnat zaedno.

Lele lele fussbalgott. :vozbud: Inaku Ribery ja zavrsi domasnata zadaca koja si ja zadade samiot sebesi uste protiv Juve pred nekoja godina ako pamtite.Toj gol ke bese mnogu podobar no i ova e (y).

Mandzo desno smetalo.
Lewa sto pobrzo da go dogovorat ako ne e se uste. :D

Koga dosudi penal znaev deka ke mu dadat na Robben a nema da prifati.Toj muabet si go napraviv so istomislenici. :D Ispadna tocno a normalno bese za ocekuvanje.

Denes ne go vidovme trioto od pocetok,sledniot natprevar veke mora da pocnat zaedno.

И тоа како се сеќавам. Заврши 0:0 тогаш па последно коло беше можеби пресвртниот натпревар за оваа цела генерација - тие 4:1 во Торино со вГаал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom