Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Muller at his best
![]()
Потполно во право беше Робен.![]()
Убаво рече вчера Кан,дека Пеп ја испостра работата со тие драми што ги направи на веќе решен натпревар и не му дозволи на Робен да шутира кој е во неверојатна форма.Исто Кан нагласи дека овие детали се договораат пред време а не вака да се случува бунт.
Потполно во право беше Робен.
Прв пеналџија е Милер па Алаба,а Пеп нареди Робен да шутира.Значи до некаде и тој си ја признава грешката што ја направи,која беше апсолутно непотребна во тој момент.
Му запре серијата од 4-5 натпревари во ЛШ на кои дава гол.
In the end,Баерн победи а тоа е важно.![]()
У заблуда си...
Journalist asked Robben : " Why did you let the penalty to Ribéry despite the coach's decision "
Robben : " He needs goals because he is the one who competes for the Ballon D'Or not me, Ronaldo takes penalties for Real Madrid , Messi for Barcelona .. from now until January , if I'll have the occasion I will offer him more goals "
Плус....Непишано правило е дека играчот над кого е направен пеналот не го шутира!
Знаеме и јас и ти дека ова не е вистина што го изјавил,мислам ако го изјавил.
Нормално намерата е добра,но тој да има слобода ќе ја земе прв топката за да шутира пенал,не го интересира ништо друго.Ова колку да се намали "тензијата".
Робен е Робен,нема што да се дискутира тука.
Мене ми се свиѓа таа посветеност кон фудбалот,неговата ладнокрвност итн.Немам ништо против него,не па кога сега ја стабилизира себичноста со тимската игра.
Робен е крал!![]()
Не бе ја го измислив ова сеа специјално за на тебе да ти реплицирам.....
Робен си е Робен,али ред си е ред....На тренерот е последно,и он што ќе каже тоа ќе биде.
Вчера доби дозвола да шутира,али не сакаше,и одстапи на Рибери,што мене ми беше ок.
Не глеам драма,нема потреба од циркузи,ќе си се среди тоа,не е некој битен проблем.