M
Mario Gómez
Гостин
Го нема Игорче да ни каже инсајдерски информации како Ули ќе оди во затвор и како Гетце нема добри односи со колегите во клубот.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го нема Игорче да ни каже инсајдерски информации како Ули ќе оди во затвор и како Гетце нема добри односи со колегите во клубот.![]()
Триото со договори до 2015 а тоа се Тони Крос,Давид Алаба и Жером Боатенг седнале на преговарачка маса веќе.
Боатенг 100% ќе продолжи,за Алаба се шпекулира сума до 6 милиони и тој мора и најверојатно ќе продолжи иако имаше трач муабети од типот на "ќе ги уценува да го пуштат да игра во средина" ,иако со тактиките на Пеп тоа и го прави во транзиција кога се.Останува уште Тони Крос,е тука лежи зајакот.Тој ќе чека последен да види што е како е т.е да види дали плановите на Пеп се поклопуваат со неговите.Мое мислење е дека и двајцата размислуваат исто.Потребен му е Крос,Крос ака Чави.
Нешто ме копка последно време а тоа е доколку сите бидат фит,што е проблем моментално кога нон стоп има дузина повредени играчи но ајде да прејдам на главното..Дали мислите дека Швајни би можел да ја загрева клупата доколку бидат фит сите играчи ?
Мое искрено мислење е дека има голема можност за тоа,нормално кога е очаен последно време а тоа го пренесе и во репрезентацијата.
НојерЛам Боа Данте АлабаМартинезКрос ?Робен Гетце РибериМилерБасти е крал на екипава а Пеп го донесе неговиот пулен...Нормално ќе има ротација,но кој ќе игра поредовно ?
Значи зборам за моменталната ситуација а тоа е дека офанзивно ужасно игра а во дефанзивата не е којзнае што.Доколку Тиаго игра понапред можно е да има убитачни комбинации со Робен Гетце и Рибери.
Искрено не ми е некако верно играч како него да биде седнат на клупа почесто а и па пуленов откако ќе се опорави да ја грее клупата и тоа не ми е за верување.Не можам да се определам за нешто,Пеп ме буни со неговите луди потези.
За да се задоволат тие потреби на играчите од средината,Мартинез ќе биде прекомандуван во одбраната.Соломонско решение на крајот ќе се најде.
Иако сега за сега со повредиве,нема претерано голема конкуренција нон стоп за одредена позиција.Задоволни се тие што не се повредуваат.
Дури и Робен почна да ја фали ротацијата иако тој 89-та минута кога ќе го извадеа се бунеше.Тоа почесто беше случај и со Рибери и Швајнштајгер.
Сега :
![]()
Инаку Боа еден натпревар е суспендиран а Контенто како централен бек го очекувам против Плзен.
Добро е што победивме денес,не смее да се киксне овој период.
Гетце ќе биде најак играч на светот,каков Меси,Кристина и остало.
![]()
![]()
Мартинез тренира со тимот.Можеби не против Плезен, али наредно коло у бундес сигурно ќе добие минутажа.
Го нема Игорче да ни каже инсајдерски информации како Ули ќе оди во затвор и како Гетце нема добри односи со колегите во клубот.![]()