Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Го нема Игорче да ни каже инсајдерски информации како Ули ќе оди во затвор и како Гетце нема добри односи со колегите во клубот.:icon_lol:

Го нема Игорче да ни каже инсајдерски информации како Ули ќе оди во затвор и како Гетце нема добри односи со колегите во клубот.:icon_lol:

И како Микитаријан уствари боље е од Геце :)

Данте ќе паузира две недели, а Рибери ќе може да игра веќе во среда против Плзен.

Thomas Tuchel (Trainer Mainz):

„Wir fahren hier mit einem VW Käfer, Baujahr 70, gegen einen Formel 1-Wagen. Da ist es normal, dass man am Ende überholt wird.

Тухел вика ние се тркаме со Фиќо,против Формула-1 машина....Нормално е дека на крајот ќе ни ја ебат мамата....:pos:(ова парафразиранo али у превод тоа сака да каже)

Триото со договори до 2015 а тоа се Тони Крос,Давид Алаба и Жером Боатенг седнале на преговарачка маса веќе.:drk:

Боатенг 100% ќе продолжи,за Алаба се шпекулира сума до 6 милиони и тој мора и најверојатно ќе продолжи иако имаше трач муабети од типот на "ќе ги уценува да го пуштат да игра во средина" ,иако со тактиките на Пеп тоа и го прави во транзиција кога се.Останува уште Тони Крос,е тука лежи зајакот.Тој ќе чека последен да види што е како е т.е да види дали плановите на Пеп се поклопуваат со неговите.Мое мислење е дека и двајцата размислуваат исто.Потребен му е Крос,Крос ака Чави.

Нешто ме копка последно време а тоа е доколку сите бидат фит,што е проблем моментално кога нон стоп има дузина повредени играчи но ајде да прејдам на главното :гик:..Дали мислите дека Швајни би можел да ја загрева клупата доколку бидат фит сите играчи ?

Мое искрено мислење е дека има голема можност за тоа,нормално кога е очаен последно време а тоа го пренесе и во репрезентацијата.

Нојер​
Лам Боа Данте Алаба​
Мартинез​
Крос ?​
Робен Гетце Рибери​
Милер​
Басти е крал на екипава а Пеп го донесе неговиот пулен...Нормално ќе има ротација,но кој ќе игра поредовно ?
Значи зборам за моменталната ситуација а тоа е дека офанзивно ужасно игра а во дефанзивата не е којзнае што.Доколку Тиаго игра понапред можно е да има убитачни комбинации со Робен Гетце и Рибери.
Искрено не ми е некако верно играч како него да биде седнат на клупа почесто а и па пуленов откако ќе се опорави да ја грее клупата и тоа не ми е за верување.Не можам да се определам за нешто,Пеп ме буни со неговите луди потези.:unsure:

За да се задоволат тие потреби на играчите од средината,Мартинез ќе биде прекомандуван во одбраната.Соломонско решение на крајот ќе се најде.:pos:

Иако сега за сега со повредиве,нема претерано голема конкуренција нон стоп за одредена позиција.Задоволни се тие што не се повредуваат.:P
Дури и Робен почна да ја фали ротацијата иако тој 89-та минута кога ќе го извадеа се бунеше.Тоа почесто беше случај и со Рибери и Швајнштајгер.

Сега : :свиркам:

images

Инаку Боа еден натпревар е суспендиран а Контенто како централен бек го очекувам против Плзен.:icon_mrgr:

Добро е што победивме денес,не смее да се киксне овој период.

Гетце ќе биде најак играч на светот,каков Меси,Кристина и остало.

mario-gotze-bayern-munich-presentation-guardiola-presentation.jpg

fcb_fcn_sammer_628.jpg

Инаку не ми се доапаѓа тоа што до некаде се потврди пак она што Замер го искритикува - пак го преспаа прво и пак им требаше „будење“ од Пеп на полувреме. Ова ако премине во навика може скапо да не чеини против асална екипа.

Јесте да сосема различно влегоа во дуелите со Шалке, Сити и Леверкузен - сепак не ми се допаѓа лежерноста во првите 50тина минути против слаби екипи.

Оваа сезона многу малку бодови ќе остават и Дортмунд, па секој бод е премногу важен за титула...

А за кога ќе се вратат сите мислам дека ќе се оди со масовно пато цело село ротација. Лам ќе си се врати десно стандард, а Хави, Швајни, Тиаго, Кроос и Геце ќе ротираат. Тука се и Шаќири и Милер, со тоа што овие двајцава и Геце се уште пофлексибилни и може да играат и по крила а Геце и Милер се во играа и за таа варијанта со „лажна 9ка“... Со сите здрави играчи Пеп има слобода на избор ненормална, имаме одговор на секоја игра и за секоја ситуација, само да се избере правата опција во право време треба.

Штета што не спотераа повредиве, ама ај нека се разбие сега малерот па од февруари да сме раат се надевам.

Триото со договори до 2015 а тоа се Тони Крос,Давид Алаба и Жером Боатенг седнале на преговарачка маса веќе.:drk:

Боатенг 100% ќе продолжи,за Алаба се шпекулира сума до 6 милиони и тој мора и најверојатно ќе продолжи иако имаше трач муабети од типот на "ќе ги уценува да го пуштат да игра во средина" ,иако со тактиките на Пеп тоа и го прави во транзиција кога се.Останува уште Тони Крос,е тука лежи зајакот.Тој ќе чека последен да види што е како е т.е да види дали плановите на Пеп се поклопуваат со неговите.Мое мислење е дека и двајцата размислуваат исто.Потребен му е Крос,Крос ака Чави.

Нешто ме копка последно време а тоа е доколку сите бидат фит,што е проблем моментално кога нон стоп има дузина повредени играчи но ајде да прејдам на главното :гик:..Дали мислите дека Швајни би можел да ја загрева клупата доколку бидат фит сите играчи ?

Мое искрено мислење е дека има голема можност за тоа,нормално кога е очаен последно време а тоа го пренесе и во репрезентацијата.

Нојер​
Лам Боа Данте Алаба​
Мартинез​
Крос ?​
Робен Гетце Рибери​
Милер​
Басти е крал на екипава а Пеп го донесе неговиот пулен...Нормално ќе има ротација,но кој ќе игра поредовно ?
Значи зборам за моменталната ситуација а тоа е дека офанзивно ужасно игра а во дефанзивата не е којзнае што.Доколку Тиаго игра понапред можно е да има убитачни комбинации со Робен Гетце и Рибери.
Искрено не ми е некако верно играч како него да биде седнат на клупа почесто а и па пуленов откако ќе се опорави да ја грее клупата и тоа не ми е за верување.Не можам да се определам за нешто,Пеп ме буни со неговите луди потези.:unsure:

За да се задоволат тие потреби на играчите од средината,Мартинез ќе биде прекомандуван во одбраната.Соломонско решение на крајот ќе се најде.:pos:

Иако сега за сега со повредиве,нема претерано голема конкуренција нон стоп за одредена позиција.Задоволни се тие што не се повредуваат.:P
Дури и Робен почна да ја фали ротацијата иако тој 89-та минута кога ќе го извадеа се бунеше.Тоа почесто беше случај и со Рибери и Швајнштајгер.

Сега : :свиркам:

images

Инаку Боа еден натпревар е суспендиран а Контенто како централен бек го очекувам против Плзен.:icon_mrgr:

Добро е што победивме денес,не смее да се киксне овој период.

Гетце ќе биде најак играч на светот,каков Меси,Кристина и остало.

mario-gotze-bayern-munich-presentation-guardiola-presentation.jpg

fcb_fcn_sammer_628.jpg

Какво чекање бе...??? Крос продолжува и нема мрдање....кој луд не би продолжил со европскиот шампион и најјаката екипа у светот.....

А за Швајни глупо е да збориме....Швајни у јаки утакмици >>>>било кој!!!!

Не се заебавајте....Ако денес не блескаше,незначи дека паднал у форма...Швајни е религија!

Мартинез тренира со тимот.(y) Можеби не против Плезен, али наредно коло у бундес сигурно ќе добие минутажа.

Геце нека стартува со Плзен супер тренинг и билдање самодоверба ќе му биде.

Околу „театарот“ на Робен вчера за пеналот:
http://www.sport1.de/de/fussball/fussball_bundesliga/artikel_795381.html

Супер напис, Гвардиола ова го среди ептен кул и смирено. Рече Милер шутира и крај на муабетот. Робен нека се лути до утре, мора да има ред, па макар и при резултат 3:1. А и не би требало да скока Робен многу - многу, супер игра и е здрав во последно време па дали шутирал пенал или не не смее да го исфрли од колосек.

Мада сега ако го пушти прва со Плзен могуке да им еб3 м@т3р, онака процедурално.

Ја мислам дека сакаше да го шутира пеналот за да си ја врати самодовербата околу пеналите, сите знаеме колку битни пенали испромаши.

Па реално,најбрзо ќе ја премине бариерата ако шутира што поише....и тоа кога резултатот е одлучен...Мислам дека кај Робен веќе нема проблеми и комплекси по освојувањето на ЛШ такада не би ми сметало пак да почне да шутира...

Друга работа што многу ми се свиѓаше е што Гвардиола брзо увиде и одма реагираше со измени и промена на тактиката со што дојдовме до победата...Тоа што сите го видоа до полувреме тоа го виде и Гвардиола и ги реши проблемите!

Мислам дека се што може да им прави проблем на играчите е мотивацијата во релативно лесните утакмици...Во битните утакмици сезонава докажаа дека играат и на повисоко ниво од минатата сезона!

Другата сезона мора да се бара замена за Контенто, некое младо лево бекче. Прво полувреме игравме без лева страна, а и по десна со Рафиња е скоро исто :facepalm: Дечкото сака да заигра за Бразил... епа нема брале

Боатенг само нека греши против бош екипи, а да биде најјак против другите гиганти (y)
Може да згреши уште 50 пати овака против Мајнц и сличните, ама никогаш нема да заборавам како лани играше во финалето ЛШ. Ѕверотина. Да играше Даниела ќе беше 3-0 на полувреме, не знаевме каде тераме првите 20 минути

Реков ја - без Рибери сме на 50% од капацитетот, среќа што се свести Пеп, па смени нешто, а и Геце набива форма.

Коа се ставија Алаба на лево и Лам на десно беше истата игра што ја демолираше Барса 7-0

Nemam mnogu vreme denovive iskreno ama na Uli mu spremaat tuzba a za Götze ke vidime, kletvite ke stignat :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom