Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Историска прва/дебитантска победа на кошарскиот клуб во Евролигата.Ули Хенес задоволен нормално.:cool::love:

94:73 на гости во Полска.Ја имаше на СК3 во живо прееска.:)

FCBB-Topscorer: Chevy Troutman 19, Nihad #Djedovic 17, Boris #Savovic 15, Big John #Bryant 13 (9 Rebounds), Malcolm #Delaney 10 (8 Assists).

Замер гледајќи од страна: "Мали, немој не рипај да не се лизнеш на тоа топките кој ќе те чека пак 2 месеци!" :icon_mrgr:
tumblr_muvblwljRJ1s6646qo3_250.gif

Убав период иде....3 утакмици по ред дома со лесни екипи....се надевам и Хановер денес ќе помогне да им се одлепиме на Дортмунд!

Ноер - Рафиња, Боа, Данте, Контенто - Лам - Милер, Швајнштајгер, Крос, Робен - Манџукич.

Алаба и Геце на клупата, а Рибери на трибините, заработил некоја повреда :confused:, не пишува сеуште колку ќе паузира.

Ноер - Рафиња, Боа, Данте, Контенто - Лам - Милер, Швајнштајгер, Крос, Робен - Манџукич.

Алаба и Геце на клупата, а Рибери на трибините, заработил некоја повреда :confused:, не пишува сеуште колку ќе паузира.

Ja pa 5+ ja pisav :facepalm:

http://firstrownow.eu/watch/215226/1/watch-bayern-munchen-vs-mainz-05.html

Eve vi link .

Без Алаба и Рибери играме како ботови во напад

Da izgubam doma od MAINZ bi im skratil na site po 20 % od plata za tri meseci !!!!!!!!

Е тоа е, ги има Ван Бајтен и Кирхоф на клупа го пушта Алаба на местото на Данте.

Е тоа е, ги има Ван Бајтен и Кирхоф на клупа го пушта Алаба на местото на Данте.

Со некои одлуки Пеп ми изгледа ко Др. Џекил и Мр. Хајд да ги има во глава па зависи од времето кој ќе преовлада... Алоооооооооооо брат Алаба централен??? :вонзем:

Што им е на овие бе......ова со репрезентацииве им ја ебало мајката ко куртони играат...

Ја незнам и на Гвардиола што му е со Рафиња и Контенто у прва постава....Ова на ништо не личи више,двајца незнаат со топка да се состават неможат од пола терен да ја изнесат...Рафиња незнам више колку пасови утна дебилот,а мисли на светско дека ќе го викнат....

Ова е за шамари полувремево....

Koј кур се дешава бе! Шо им е као умрени се! Почнувајќи од Рафиња и Контенто, Швајни и Крос колку се статични.:notworthy: Па и Пеп гледа Данте се повреди, тој Алаба го стај во игра.:tapp: Преку курац и од повреди веќе, Шаќири и Рибери заради глупите репрезентации. Сега останува само Гетце ако може нешто да направи. Боатенг го имитира Хумелс.:confused:

Ако го пушти Алаба, но требаше на местото на Контенто. И Ван Бајтен или Кирхоф место Данте и немаше да се случи тоа што се случи.

Незнам кој им кур бизнис на домашен терен......смачени ми се више да ги гледам на домашен како се мачат...преку курот више,нека се кренат малце и нега ги изгазат Маинц.

Ајде Геце :vozbud:

Еве Лам игра сега како десен бек, Швајнштајгер 6-ка.

Контенто централен деф. :confused:

Робен 1:1 :D

Пасот на Геце (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom