Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе Супер Марио искинал,го пропуштив најдоброто![]()
Шак се повредил, две недели ќе паузира.
Утре најверојатно Геце ќе стартува против Шведска.
Немаше ништо на тв вчера и ја гледав утакмицата на СКШаќири до нова година у аут, у курац!![]()
Немаше ништо на тв вчера и ја гледав утакмицата на СКУште во прво полувреме Шаќири се повреди ама продолжи да игра, продолжи да игра и во второ и го даде голот па потоа веднаш излезе. Не знам зошто не искочи одма или на полувреме, едвај се движеше, како без една нога а знаеме колку е брз. Иначе не знам колку е точно ама коментаторот рече дека пред натпреваров фрлала публиката по него со шишиња или упаљачи не знам што
![]()
Guardiola : "We've had a few injuries in [the holding midfield role] like Javi Martinez and Thiago [Alcantara]," Guardiola explained. "Philipp played as a No.6 a couple of times during pre-season and did really well. He's one of the most intelligent players in the world […] Without him it wouldn't have been possible to play so well in Manchester and Leverkusen. He'll go back to his usual position when the others return, but it's reassuring to know I can deploy him in midfield."