Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Абе Супер Марио искинал,го пропуштив најдоброто :(:place:

Ко за почеток Гетце беше добар. Швајнштајгер слабо изигра и двете утакмици, Нојер слабо последнава.

Шак се повредил, две недели ќе паузира.

Утре најверојатно Геце ќе стартува против Шведска.
Шаќири до нова година у аут, у курац! :(
Немаше ништо на тв вчера и ја гледав утакмицата на СК :D Уште во прво полувреме Шаќири се повреди ама продолжи да игра, продолжи да игра и во второ и го даде голот па потоа веднаш излезе. Не знам зошто не искочи одма или на полувреме, едвај се движеше, како без една нога а знаеме колку е брз. Иначе не знам колку е точно ама коментаторот рече дека пред натпреваров фрлала публиката по него со шишиња или упаљачи не знам што :ROFLMAO::facepalm:

Немаше ништо на тв вчера и ја гледав утакмицата на СК :D Уште во прво полувреме Шаќири се повреди ама продолжи да игра, продолжи да игра и во второ и го даде голот па потоа веднаш излезе. Не знам зошто не искочи одма или на полувреме, едвај се движеше, како без една нога а знаеме колку е брз. Иначе не знам колку е точно ама коментаторот рече дека пред натпреваров фрлала публиката по него со шишиња или упаљачи не знам што :ROFLMAO::facepalm:

Гетце топ гол и асистенција....Мора више да стартува и кај нас,доста му беше рехабилитација.

Одбраната е катастрофална на Германија.Нема никаква комуникација Хумелс и Боатенг.Јансен е просек....

Лев пробува Баерн стил да тера со репрезентацијата ама ги нема играчите од одбрана на пример.

Нападот е страшен!

Абе Супер Марио искинал,го пропуштив најдоброто :(:place:

is6PSFI23tszj.gif

Кога ќе видам дека стаклениот е во одлична форма се радувам, ама кога ќе ми текне дека може и додека прославува гол да се повреди...:unsure:

Robben masina postana.Taka dobro zakrepna od povredata koja bese nalik na hronicna,a sega si nema gajle.Cudo!

Kako e zagrean Ribery za nagradata vo Januari. :vozbud:

Alaba gol od penal.

Gotze gol i dve asistencii za 45 minuti a vleze na mestoto od Muller koj isto asistirase.

Zal mi e za Plzen ama pod 6 gola ne se.

:vozbud:

Ќути што не се паднавме со Бате во група... :pos:

Колку мислам дека нема да се замараат и ќе си тепаат 2:0

Guardiola : "We've had a few injuries in [the holding midfield role] like Javi Martinez and Thiago [Alcantara]," Guardiola explained. "Philipp played as a No.6 a couple of times during pre-season and did really well. He's one of the most intelligent players in the world […] Without him it wouldn't have been possible to play so well in Manchester and Leverkusen. He'll go back to his usual position when the others return, but it's reassuring to know I can deploy him in midfield."

:vozbud::vozbud::vozbud:

Лам ќе се врати како десен бек но некако Тиаго не ми е за 6-ка..

314274861-fcb_sampics_02_20131016-195854-2X09.jpg

474557346-fcb_sampics_17_20131016-200041-2f09.jpg

199268842-fcb_sampics_23_20131016-200051-1U09.jpg

Или у превод,време е и европскиот Нејмар да се појави со пуна сила на сцената:vozbud::vozbud:
--- надополнето: 16 октомври 2013 во 21:52 ---

Од кога ја доби наградата за најјак у Европа,КИНЕЕЕ,мислам дека игра ко сеа да почнува со кариерата...растура ептен.

И стаклениот исто! Они двајца треба да се чуваат сезонава,пошто се клучни у напад!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom