- Член од
- 5 мај 2013
- Мислења
- 1.239
- Поени од реакции
- 1.440
Или у превод,време е и европскиот Нејмар да се појави со пуна сила на сцената![]()
Не го споредувај со цигото.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Или у превод,време е и европскиот Нејмар да се појави со пуна сила на сцената![]()
Не го споредувај со цигото.![]()

Müller vor Wechsel zu Barca?
Barcelona/München- Nationalspieler Thomas Müller soll sich am vergangenen Sonntag mit zwei Vertretern des FC Barcelona zu Sondierungsgesprächen getroffen haben.
--- надополнето: 18 октомври 2013 во 11:54 ---
Ако се случи ова нек си ебат мајката , Милер е баварец од раѓање.
И мене просто не ми се верува али ова е убедливо најголемата у последно време заедно со оваа:Поголема глупост од ова неам прочитано у задње време.....
И мене просто не ми се верува али ова е убедливо најголемата у последно време заедно со оваа:
Челзи и Баерн биле подготвени да платат 250 милиони евра за Меси
Ова се вика елементарно непознавање на приликте у фудбалот.....
Прочитајте убаво, Адидас да даде пола од сумата. 125 милиона за Меси и не е толку многу со оглед на тоа дека еден клошар како Бејл го продадоа 100 милиона. Има нешто во ова, дали од Баерн, дали од Челзи...

На Барса Најк им е спонзор... Удри математика за пари од дресовите од бомбастичен трансфер на Меси - и на Адидас и те како им се исплаќа. Од чист бизнис и спортски аспект - трансферот има смисла.
Желбите на Меси се надвор од муабетот
П.С Ако им се јават утре на Баерн и да им кажат - Дајте 125 милиона за Меси и го имате, мислиш ли дека нема да прифатат? Think twice. Ќе го земат оберучки - и поради престиж и поради тоа што ќе ги вратат парите за 2 години. Плус си решиле проблем за напаѓач-првотимец во наредни 3-4 години
Плус Меси има само 26 години