Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Само ми смета што се форсира Лам во средина сега, па најдобар десен бек е во цел свет. Плус читам и Иниеста и Xavi го фалат, читам дека и на него му интересно, ќе биде комедии ако уште игра таму покрај здрави Мартинез и Тиаго.

Дај Боже да ме демантира, ама коа ќе дојдат некои од Барса/Реал биче крваво и на сред, а богами и на десен бек каде што мора да признаеме Рафиња е колку-толку ограничен.
Не е проблем што Лам игра средина, проблем е што се губи на сила на уште една позиција

Па не ми се верува дека кога ќе се врати Хави и Тиаго дека Лам уште ќе игра стандардно како ДМ.Ептен ќе биде незадоволство,нема логика...

Но факт е дека го има како тактичка опција која може да ја користи во одредени ситауции и утакмици.

zkfl.jpg

Da ne go izbaci Lahm na Basti pa posle da se cudime. :D
Pep strasna tranzicija napravi vo Barsa,vo Baern osven Gomez sto otide,drugo nisto nema t.e za sega e mirno. :-)

Igrata e zadovolitelna posledno vreme,nema sto da se zalime realno.Pocetokot bese los nema sto.
Ne sum zadovolen edinstveno od realizacijata koja ne kostase 4 boda.1000% zicer so Freiburg na 0-1,mislam bese Shaqiri a sega so Leverkusen 4-5 sansi imaa za gol,a sekako toa Muller sto go promasi e stvarno zalno.
Da vidime pivoto kako ke mu deluva,ke mu tekne nesto sigurno.

Edno e jasno,Gotze i Martinez in full swing za naredniot mec pa neka mu ja misli toj.Na slatki maki ke bide.

...

Martinez povtorno se povredil,samo ne se znae kolku vreme..Jebemti Del Bosque!

Da ne go izbaci Lahm na Basti pa posle da se cudime. :D
Pep strasna tranzicija napravi vo Barsa,vo Baern osven Gomez sto otide,drugo nisto nema t.e za sega e mirno. :)

Igrata e zadovolitelna posledno vreme,nema sto da se zalime realno.Pocetokot bese los nema sto.
Ne sum zadovolen edinstveno od realizacijata koja ne kostase 4 boda.1000% zicer so Freiburg na 0-1,mislam bese Shaqiri a sega so Leverkusen 4-5 sansi imaa za gol,a sekako toa Muller sto go promasi e stvarno zalno.
Da vidime pivoto kako ke mu deluva,ke mu tekne nesto sigurno.

Edno e jasno,Gotze i Martinez in full swing za naredniot mec pa neka mu ja misli toj.Na slatki maki ke bide.

...

Martinez povtorno se povredil,samo ne se znae kolku vreme..Jebemti Del Bosque!

Шпекулација било ова.....Добар е,блиску е до камбек!

И Тиаго е на добар пат!

Денес имаше булшит шпекулација дека Пеп не го сакал Лева,и дека Реал го сакале сеа :D

Шпекулација било ова.....Добар е,блиску е до камбек!

И Тиаго е на добар пат!

Денес имаше булшит шпекулација дека Пеп не го сакал Лева,и дека Реал го сакале сеа :D
Ako e taka,dobro e. (y)

Kaj odi Lewa vo toj shilikurantski klub. :pos:

http://www.bild.de/sport/fussball/guardiola/laesst-um-bier-und-whisky-spielen-32920344.bild.html

Вчера на тренинг Гвардиола ги поделил играчите у две екипи,и за лузерите им рекол дека ќе мора да частат по 2 пива на секој од стручниот штаб...

На крај било 7:7 и се одлучило на пенали....

И на крај Херманд Герланд им рекол дека поиште би сакал виски ако може :pos::pos:

И после имале слаба реализација....:D

untitled.PNG
Натпреварот во третата рунда од ДФБ купот ќе се одигра на 4-ти Декември, Среда во 20:30ч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom