Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
2,w=650,c=0.bild.jpg

Нема јадење трици за Пеп а??:D

Душата ќе му ја извадевме на човекот...Али не за џабе зима толкава плата.

Breno i Boateng kakov tandem bi bile.. :vozbud:

Karpa bese Breno,ne mozea vo duel da go pomrdnat a i ostanal takov. :D

Se spekulirase deka mozno e da bide deportiran,a ako se sluci toa Sao Paulo sledna stanica.Iako mislam deka ke ostane vo Germanija i normalno vo Baern.

Inaku,Pep se gipsira non stop na festot. :D

Ко шо гледам на сликиве и видеава тотално се вклопил во амбиентот и менталитетот. Несомнено е дека му се допаѓа Германија и Минхен. :)

Za tie pari permanentno ke si go smeni zivealisteto :D so da ne e lud da se maci da rmba za 5-6 milioni vo Spanija koga tuka ke zaraboti x3 od toa tamu :) i posle mu se dopagalo ... eeee ne nema da mu se dopagja i pivo ako ne piel ke prepie :) :) :)

btw kaj ste sea site sto jadevte gurabii za Pep , vi rekov da mu dadete vreme na covekot i vo najgolem del na site ve demantirase i toa mnogu ajko :)

Za tie pari permanentno ke si go smeni zivealisteto :D so da ne e lud da se maci da rmba za 5-6 milioni vo Spanija

:pos::pos::pos:..

како го кажа ова небаре за 8000 денари во македонска фирма се работи:pos::pos:

Kalle objavi deka nov rekord postavile za prihodi vo edna godina.Nad 400 milioni. (y)
Nad 1.000.000 dresovi prodadeni.
Izjavil deka nikogas ne bi pomislil deka nekoj germanski klub moze toa da go napravi.

Pocnale pregovori so Alaba izgleda.Baern ke mu ponudat dogovor do 2019,minimum 6 milioni plata.

Schopf ke dobie profesionalen dogovor.

Hoeness izjavil deka Khedira go serviral na tacna a Van Gaal odbil i rekol ,Alaba e podobar! (y)

За ван Гал може да се хејта за некои работи, ама дека направи револуција - направи.
Да продолжевме со некој германски тренер наместо Хајнкес (кој е германец, да, но има работено и на страна) којзнае каде ќе бевме

Kalle objavi deka nov rekord postavile za prihodi vo edna godina.Nad 400 milioni. (y)
Nad 1.000.000 dresovi prodadeni.
Izjavil deka nikogas ne bi pomislil deka nekoj germanski klub moze toa da go napravi.

Pocnale pregovori so Alaba izgleda.Baern ke mu ponudat dogovor do 2019,minimum 6 milioni plata.

Schopf ke dobie profesionalen dogovor.

Hoeness izjavil deka Khedira go serviral na tacna a Van Gaal odbil i rekol ,Alaba e podobar! (y)

Ван Гал е фудбалска институција...Можда е луд,може е арогантен али е фудбалски бог!

Он ја постави основата на фудбалот кој го игра денес Баерн.Он ја направи правата револуција од оној стариот Баерн у нешто ново модерно!

Цела Германија треба да му е благодарна на Ван Гал,ради Швајни со новата позиција,Милер кој го форсираше,Бадштубер исто.

Иначе се надевам преговорите со Алаба ќе пројдат без проблем!!

Да ни беше некој тренер ко Магат формацијата и составот вака ќе ни беше:
------------------Ноер(ако го и купевме)
Лел---Даниела-----Лусио--Лам
----------------Демикелис--------------
Швајни---------------------------------Рибери
-------------------Крос------------------
----------Гомез-----------Клосе-------
--- надополнето: 9 октомври 2013 во 21:40 ---
btw kaj ste sea site sto jadevte gurabii za Pep , vi rekov da mu dadete vreme na covekot i vo najgolem del na site ve demantirase i toa mnogu ajko :)

Тука сме спасо ептен дебилно од нас ама толку многу промени не ми се свиѓаа.
Сега за сега почна да не демантира коа му предвидувавме фејл и тоа доста добро не прави идиоти коа си ги читам постовите, а се надевам дека и ептен јако ќе продужи.

Да ни беше некој тренер ко Магат формацијата и составот вака ќе ни беше:
------------------Ноер(ако го и купевме)
Лел---Даниела-----Лусио--Лам
----------------Демикелис--------------
Швајни---------------------------------Рибери
-------------------Крос------------------
----------Гомез-----------Клосе-------
--- надополнето: 9 октомври 2013 во 21:40 ---

Тука сме спасо ептен дебилно од нас ама толку многу промени не ми се свиѓаа.
Сега за сега почна да не демантира коа му предвидувавме фејл и тоа доста добро не прави идиоти коа си ги читам постовите, а се надевам дека и ептен јако ќе продужи.

За мене затоа е голем тренер Ван Гал...ради Швајни...Направи потег кој ниеден тренер до тогаш неможеше да го види или немаше храброст да го направи..

Ќе си останеше на десно крило и ќе го продадевме....

Само ми смета што се форсира Лам во средина сега, па најдобар десен бек е во цел свет. Плус читам и Иниеста и Xavi го фалат, читам дека и на него му интересно, ќе биде комедии ако уште игра таму покрај здрави Мартинез и Тиаго.

Дај Боже да ме демантира, ама коа ќе дојдат некои од Барса/Реал биче крваво и на сред, а богами и на десен бек каде што мора да признаеме Рафиња е колку-толку ограничен.
Не е проблем што Лам игра средина, проблем е што се губи на сила на уште една позиција

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom