Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Добри сте ама ги укочивте Шалковци со головите, може комотно петарда да пукне денес

Е вој е тој Баерн што се бара. Кога ќе се врати Мартинез во игра и Лам на своето место се ќе си биде како што треба. Triple again :)

Прилеп си или од Прилеп си? Јас сум од Прилеп, затоа прашувам. Не би било лошо и овде да се организираме понекогаш. Барем 2-3ца нека има. :D

Од Прилеп и моментално во Прилеп. Ама живеам Скопје. :) Можи некогаш да се организира зошто да не. Само да има народ.
Иначе одличен натпревар, си играат ко со деца како што сакаат.

Szalai труп.
Иначе Нојер сеуште нема примено гол од Шалке по доаѓањето од таму.

Џабе сум се сеќирал :oops: Па уште кога го видов Лам до Швајни на почетокот ми се стемни :confused: А значи ова со Швајни беше дупешка а? Може бил спремен уште за со ЦСКА :pos:

Многу зрело одигравме, no bullshit став. Мислам дека и критиката на Замер имаше ефект, сакале да признаат Ули и Кале или не.

Точно на време проработеа, исто бодови со Дортмунд сега. Во среда нека одмара некои, ете Шаќири, Милер, Пизаро па и Хојберг и Контенто би ги пуштил може едно полувреме па шо сака нека биде кој го врти...

За сега супер. По Хановер следат Волфсбург дома па Сити и Леверкузен на гости.

:)
tumblr_mthli5JNWm1rjjr2to2_400.gif

1240497_169169613274438_1412720993_n.jpg

So dusa cekam da se vratat Martinez I ostala povredena bagra da vidam barem 6-7 natprevari da odigrame so najludiot sostav pa da kazam dali za prv pat vo istorijata Eden tim ke ja osvoi LS edno po drugo :) btw razocaran sum malku od Kroos , mi igra malku mlitavo .

Можам да кажам дека со оглед на повредите со акцент на отсуството на Мартинез, 2 примени гола во 6 утакмици се боза. Тој што го даде Данте ако не го сметаме, тогаш и боза е груб збор. :D

Toj slap in the ass bese za fenomenalniot interception. :D
Boa e zver!

Deneska mora da se pofali cela odbrana.Ako igraat vaka,ke ima dosta trofei za sobiranje.

Ribery mi igra mlitavo ama i toa bese dovolno(so CSKA i prethodnoto kolo vo bundes posebno,odigra prosecno).
Ne vidov mnogu prodori no mozebi toa bese del od taktikata koja bese nasocena kon Robben.

Alaba mnogu jak.

Neuer najbrzo sto mozese se osloboduvase od topkata,za da ne bide isvirkuvan. :pos:

Pizzaro legenda e.Pocituva i 2 minuti da odigra,alal vera. (y)

Moram da se slozam deka kritikite si bea na mesto.
Sammer>Uli vo situacijava.
Sepak toj sto e so niv non stop ima podobra perspektiva od toj v kancelarija.
Vo slucajov toa e Sammer.Covek so kredibilitet,so iskustvo.Sigurno Nerlinger ne moze toa da go napravi. :pos:
Inaku ima nekoja informacija za nego?

Единствено јас и будалите од Германија навивавме за Баерн таа вечер, добро е што не јадев ќотек како магаре

2072_1087588982471_4977_n.jpg

Nerlinger momentalno od prva raka informacii znam deka razviva android aplikacii za pazarot.

А за кој тоа пазар? Зелен, Бит Пазар, Тафталиџе или пазарчето во Аеродром?
--- надополнето: 22 септември 2013 во 11:16 ---
Единствено јас и будалите од Германија навивавме за Баерн таа вечер, добро е што не јадев ќотек како магаре

2072_1087588982471_4977_n.jpg

Па и низ Белград како навивач на Баерн не се чувствував баш безбедно пред 5-6 години...

normal_IMG_0981.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom