Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
^Не ја кочи Крос играта туку така ти се чини зошто не е многу брз, добро си изигра и против Гладбах, Робен знае да ја закочи играта кога се заборави со водење со топката место после 2-3 метра да подаде .

Лошо е што Пеп нема да ја игра таа формација. Најстабилна е во врска со напад и одбрана. Моментално дефанзиванта поставеност и тактика ни е срање.

Пред 2 години само 1 глас ќе имаше Дортмунд. Од Игорче, ама се накотија хипстери шо се за Дортмунд мада освен Левандовски , Ројс и мож Гундоган други играчи не ни знаат кој играт за Дортмунд.
anketa.jpg
Муабетот ти е на место. BVB ако знае некој од овие 278 што значи...

Муабетот ти е на место. BVB ако знае некој од овие 278 што значи...

Одвај ги научија Блашчиковски,Пишчек па сега ти сакаш да знаат БВБ што значи.Е тоа ќе биде голем проблем да го прочитаат.:pos:

993366_499508183470134_560201366_n.jpg

1173817_499507926803493_203424739_n.jpg

1013291_499507940136825_695286014_n.jpg

--- надополнето: 14 август 2013 во 00:29 ---
CHAMPIONS MEET IN GYŐR

UEFA Champions League winners Bayern Münich were in Hungary on Monday 12 August for a pre-season friendly match against Győr’s footballers. Shortly before kick-off, the Bavarian players, who won every possible title last season, met with the current Women's EHF Champions League holders Györi Audi ETO KC.

The two teams won their national league and cup as well, as the biggest European club competition.
The teams met thanks to a common sponsor Audi and Győr's players were really excited before the event.
"It was superb feeling to meet with Thomas Müller and his team. I followed their performances last season and I'm happy to congratulate them personally for their successes,” said Anita Görbicz, team captain of Győr.
"It was a nice feeling for all of us to meet with Bayern Münich. It's a huge thing that we could take a photo together.
“It's an honour to be in the same photo with one of the best football teams in the world. They impressed me a lot with how they reached their successes.
“I have been especially waiting to meet Javi Martinez, as we are both from the same Spanish city, Ayegui,” added Györ coach Ambros Martín.
The girls also met Bayern coach Pep Guardiola and star players Schweinsteiger and Ribéry. Guardiola congratulated to the girls and they also had photos taken together.
After the meet and greet, Bayern Münich went on to win their friendly match against Györ 4:1.

1174841_10151712584133666_530664420_n.jpg

1150387_10151712584028666_1750356088_n.jpg

1094962_10151712584023666_452428460_n.jpg

1175254_10151712584318666_1050335679_n.jpg

11148_10151712584433666_1483380043_n.jpg

Инаку стварно ферски овие Ѓор го одиграа натпреварот а и публиката како ги изговараше имињата на фудбалерите како на Алианц да се.(y)

^Не ја кочи Крос играта туку така ти се чини зошто не е многу брз, добро си изигра и против Гладбах, Робен знае да ја закочи играта кога се заборави со водење со топката место после 2-3 метра да подаде .

Лошо е што Пеп нема да ја игра таа формација. Најстабилна е во врска со напад и одбрана. Моментално дефанзиванта поставеност и тактика ни е срање.

Пред 2 години само 1 глас ќе имаше Дортмунд. Од Игорче, ама се накотија хипстери шо се за Дортмунд мада освен Левандовски , Ројс и мож Гундоган други играчи не ни знаат кој играт за Дортмунд.
anketa.jpg

Nemora da znaci, Dortmund posle Baern ima najmnogu "nelokalni" fanovi od Germanskite klubovi, znaci fanovi koj ne se od gradot/regionot od kade sto poteknuva klubot. Toa se dolzi posebno na periodot 1995 - 1999 kade sto Dortmund gi imase najgolemite uspesi vo istorijata. Sekako deka i so imidzot na klubot i stadionot privlekuva fanovi. Poentata mi e druga: znam dosta ljubiteli na fudbalot koj nemaat ete svoj klub za koj navivaat i mislam deka dosta od tie lugje posle lanskata sezona stanaa nekoj vid simpatizeri na Dortmund pa glasaa na anketata. Ama i plus, normalno e deka pomladite/decata ko ke pocnat da sledat fudbal, stanuvaat simpatizeri/fanovi na eden klub i mislam lanskata godina na Dortmund pridonese mnogu novi fanovi za Dortmund.

^^

лмфао, значи се разбирам ама Арсенал трети бе? Без навреда ама вај де фак некој би навивал за Арсенал? :pos: Па да имам дете никогаш не би го унаказил да му купам дрес од Арсенал на 5 години па ни криво ни должно детево да го наебе...

Јуве и Интер би очекувал многу повеќе да имаат, изгледа се е набранови кај нас, ако почне пак да ги бива ќе излезат ко печурки по дожд дај хард фановите :icon_lol:

^^

лмфао, значи се разбирам ама Арсенал трети бе? Без навреда ама вај де фак некој би навивал за Арсенал? :pos: Па да имам дете никогаш не би го унаказил да му купам дрес од Арсенал на 5 години па ни криво ни должно детево да го наебе...

Јуве и Интер би очекувал многу повеќе да имаат, изгледа се е набранови кај нас, ако почне пак да ги бива ќе излезат ко печурки по дожд дај хард фановите :icon_lol:

Секој си има своја причина и поврзаност со тимот за кој навива и секој тим си е на свој начин посебен. Секој тим имал и свои достигнувања и свои падови, така да ова е исто ко да расправаш за вкусови. Зошто некој би сакал сладолед од ванила ко од чоколадо е најубав. Без навреда али мислам дека згреши, затоа те реплицирав. Поздрав.

^^

Арсенал ако не се лажам на светско ниво е 5ти или 6ти клуб по фан база. ;) Еве и овде во Струмица кај мене фановите на Арсенал се минимум x5 од оние на Баерн.За Италјанските клубови не станува муабет.Едино повеќе имаат Барса,Реал,Јунајтед.
А за тоа зошто би навивале за Арсенал е жива глупост.
Кога Баерн беа 2-3 години во криза и кога не се квалификуваа во ЛШ и тогаш ли требаше некој истото да го каже?Или до лани кадешто можеби бевте најголемите лузери.Значи нема врска тоа.
ПС:Ете членот над мене убаво ти објаснил. ;)

Арсенал ако не се лажам на светско ниво е 5ти или 6ти клуб по фан база. ;) Еве и овде во Струмица кај мене фановите на Арсенал се минимум x5 од оние на Баерн.За Италјанските клубови не станува муабет.Едино повеќе имаат Барса,Реал,Јунајтед.
А за тоа зошто би навивале за Арсенал е жива глупост.
Кога Баерн беа 2-3 години во криза и кога не се квалификуваа во ЛШ и тогаш ли требаше некој истото да го каже?Или до лани кадешто можеби бевте најголемите лузери.Значи нема врска тоа.
ПС:Ете членот над мене убаво ти објаснил. ;)

Глеј сеа,најреално ко што и самиот викаш кризата кај Баерн може да трае максимум 2-3 години....

Вие ако не се лажам титулата немате видено 8 години.

Баерн после сезона без ниедна титула се враќа со ТРИПЛ сезона! Тоа е разликата пријателе.

Иначе се слагам,неможе да се прават споредби од аспект на фанови,секој си има свој вкус.

Глеј сеа,најреално ко што и самиот викаш кризата кај Баерн може да трае максимум 2-3 години....

Вие ако не се лажам титулата немате видено 8 години.

Баерн после сезона без ниедна титула се враќа со ТРИПЛ сезона! Тоа е разликата пријателе.

Иначе се слагам,неможе да се прават споредби од аспект на фанови,секој си има свој вкус.

Кај некој кризата трае повеќе,кај некој помалку.Земи го пример Јувентус.7-8 години беа во криза.Значи работите си идат на свое место секогаш.Кај нас максимум уште 3 години да имам ваков пост.Гледај низ историјата секој голем клуб е имал ваков пост и тоа од 20+. Е сега бидејќи ова се дешава во наше време па некој мисли дека измислил топла вода.

Болдот кој уште не го сфатил незнам шо со него понатаму :)

Него малку онтопик :) Шо бива со Густаво :D

Да не треба нашата управа да го моли Венгер да го купи Густаво?

Место до сега да завршеа работа вашите, тие се чешаат како да не знаат дека и други клубови го сакаат.

Што знам, ваков добар играч кој е ставен на продажба да го испуштиш тогаш стварно нешто не е во ред работата.

Ако Гетце се инсталира во екипата како што мислам дека ќе се инсталира тогаш и оваа сезона може да биде историска...

Мислам дека Пеп ќе го претвори во уште поголема ѕвезда и дека со Робен и Рибери и Милер ќе растураат у офанзивата.
--- надополнето: 14 август 2013 во 16:46 ---
Кај некој кризата трае повеќе,кај некој помалку.Земи го пример Јувентус.7-8 години беа во криза.Значи работите си идат на свое место секогаш.Кај нас максимум уште 3 години да имам ваков пост.Гледај низ историјата секој голем клуб е имал ваков пост и тоа од 20+. Е сега бидејќи ова се дешава во наше време па некој мисли дека измислил топла вода.

Болдот кој уште не го сфатил незнам шо со него понатаму :)

Голема конкуренција има,а вие ќе се сложиш односно Венгер и тие у управа се тешки тупаџии кога се трансфери во прашање такада не се надевај премногу....

Густаво моментално на пазарот е ко кец на десетка за кој вреди и некој милион поише да се даде,а не да се ценка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom