Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Ја незнам што го малтретираат Филип Лам у вакви глупи утакмици ко со Парагвај....

Како и да е,нема да се лоши утакмициве за играчите сооглед на тоа дека добро ќе дојдат како пракса на стартот од сезоната,да се разиграат...

Goose по се изгледа у Волсфсбург ќе иде.

Ги читам овие од Арсенал после веста, пишуваат кој е па тој Густаво да зема 100к , не е добар, ова она :pos:

Франкфурт сега викендов, ко што разбрав sudkurve нема да присуствува на домашните натпревари, но изгледа ќе одат на гостувањата.
Ја претераа од управата друго е кога прават атмосфера ултрашите, во преговорите со нив Ули и Кале назначиле некој нивен пријател експерт за антитероризам и преговарање за ослободување на заложници кој изјавил ако недоаѓат ќе се појават други фанови и нови песни.:facepalm:
Реши Ули . Алианц да ја направат ко театар полн со туристи ко МанЈу и повеќето тимови од Англија.

SudKurve pocna da dobiva podrska i od Francija(zaboraviv koj klub bese) i od eden bundesligas(isto zaboraviv :D).Znaci bea postaveni baneri kako podrska.

Momentalno upravata najavi novi "navivaci" za nekoja nedela.Situacijata mi lici kako problemot so komitite.Znaci se isfrlaat starite,se nosat potrckovci.

Rummenige : Vo 2011 Celzi bea spremni da go kupat Ribery,za cena od okolu 100 milioni evra.

Kral e Ribery definitivno.Da go baraat klubovi kako Barsa,Real i Celzi a toj da ostane!

Има кажано Анчелоти дека беа тогаш во преговори за Рибери, ама дека такви цени се вртеле, тешко.

Румениге го изјавил тоа,ако лаже тој,лажам и јас.

Искрено јас уште не можам да си поверувам како остана Рибери во Баерн кога Реал Мадрид го бараа ,и Лам кога беше посакуван од Барса.

Тогаш насловите беа дека сигурно одат,а + Баерн беше 1/10 од тоа што е денес.Иван од Старо Нагоричане им има помогнато да не успеат тие трансфери најверојатно.(y):cautious:

Пред 6 години:cuc::cuc:

1186048_314525408693490_97026167_n.jpg

1095093_10151497386862434_94867935_n.jpg

Густаво мислам дека ке си замине и тоа ке им тури капак на арсенал ке си замине во волфсбург,еден од најомилените играчи ми беше,тешко да се најде таков играч кој знае и да пресече акциа на противникот но знае и да изгради акциа или па да шутне од далечина,зал ми е што ке замине но ако не планира Пеп на него подобро да го дадеме и да чариме 17-20милиони отколку да станеме ка реал да седи на клупа да не изигра ниедна утакмица и наредна сезона да го дадеме муфте, еххх што време дојде едно време се молевме за ваков тип на футбалер да има Баерн а сега си играа .... со играчи од светска класа:rolleyes:.

Е сега ке видиме што ке смени Пеп по враќанјето на Готсе ни во барса немал ваков квалитетн среден ред,нека му а мисли сега самиот.

Прочитав зеле некојси талент од грашопер 19-20годишен ке играл за бториот тим ка Шакири боштум бил,изгледа ке ни испадне ка со англичанецот Јонингс :facepalm: последниве години за таленти домашно сие домашно 'германче си е гермаче':D

Се надевам ќе го пушти Гетце од кафезот против Ајнтрахт....Стварно сакам онака јако да ги опалиме,да им затнат устите на сите,и полека да влагаме у топ форма за главното плескање што треба да биде на 30ти Август со Челзи!!!

Се надевам ќе го пушти Гетце од кафезот против Ајнтрахт....Стварно сакам онака јако да ги опалиме,да им затнат устите на сите,и полека да влагаме у топ форма за главното плескање што треба да биде на 30ти Август со Челзи!!!
Ќе влезе сигурно накај 60та, мора да си го покажеме најголемото засилување. :icon_lol:

Густаво ни замина. :( Се надевам Пеп знае шо прави, одличен играч беше.

Нека му е со среќа во Арсенал.:icon_lol:

Ете,како што кажаа Арсенал така и направија....Го купија Густаво :D

Абе смејте се вие, ама мене ич не ми е мило шо замина.
Па и во Арсенал бе, кај најде..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom