Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Лани Баерн заработи околу 60 милиони а годинава го подигнаа пехарот и помалку заработиле.:unsure:

The star studded farewell match for PSV and Dutch footballing legend Mark van Bommel sold out today.
The match will include the likes of Zlatan Ibrahimovic, Frank Ribery, Mateja Kezman, Luc Nilis, Arjen Robben, Dirk Kuyt, Wesley Sneijder Thomas Muller, and Roy Makaay.

Mark van Bommel match tonight at 20:00 CET

Лани Баерн заработи околу 60 милиони а годинава го подигнаа пехарот и помалку заработиле.:unsure:

ви треба права завезда сшто ке дава голови и продава дресови само ибрахимович за вас и ке имате и повеке заработка плус подобар нападач

Не си фер нигер,кај нас не пиша да го земеме Ибрахимович.Тоа е тоа.:place::place::place:
--- надополнето: 20 јули 2013 во 00:09 ---
Ајде побрзо реплицирај,што чекаш.:X3:
--- надополнето: 20 јули 2013 во 00:10 ---
Ибрахимович не иде ако не пишеш ти.:(:place:

Не си фер нигер,кај нас не пиша да го земеме Ибрахимович.Тоа е тоа.:place::place::place:
--- надополнето: 20 јули 2013 во 00:09 ---
Ајде побрзо реплицирај,што чекаш.:X3:
--- надополнето: 20 јули 2013 во 00:10 ---
Ибрахимович не иде ако не пишеш ти.:(:place:

пишав над твојот пост провери нешто да не си во заблуда

Колку што скопчав нешто во врска со маркетинг-пулот од ТВ права и бројот на престатвници од секоја земја во подоцнежната фаза од ЛШ. Во суштина, зошто и Дортмунд стаса до финале, парите што Скај ги дал за преноси од ЛШ на територија на Германија се поделија на 1/2. Преклани само Баерн ја претставувал Германија до крај па затоа најголем дел од тие пари отишле кај Баерн.

Бар колку што разбрав, не знам колку е сигурно...

Утре со ХСВ од 18:15 првиот полу-сериозен тест.

Niggersinparis му е менаџер на Ибрахимович, во секој можен фан клуб го нуди, а во ПСЖ го жали пошто сака да си оди... Иначе од сите клубови баш за во Баерн има предност (поради добрите односи со Гвардиола секако) :D

Ништо од пренос денес на ТВ? Ова швабиве ЗДФ изгледа не планират да пренесуваат. Треба да се види Тиаго на дело :icon_mrgr:

Ништо од пренос денес на ТВ? Ова швабиве ЗДФ изгледа не планират да пренесуваат. Треба да се види Тиаго на дело :icon_mrgr:

На СпортКлуб ќе ја има

150486_702130976470263_228626715_n.jpg

--- надополнето: 20 јули 2013 во 14:38 ---
1002870_566822926715062_618158758_n.jpg

Добро е, го имам овој САТ 1. Ни на крај памет дека они ќе пренесуваат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom