Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова со младинциве шо ги спомнуваме ме потсеќа на Јунајтед и на Интер навивачите кои нон стоп пратат како играат младинците, и си мислат којзнае какви играти играат таму.Младинците водат 3-2 15мин до крај.Грин 2 гола,материјал за прв тим дефинитивно.![]()
Tie mnogu komplicirani se,de ovoj de onoj i na kraj nisto ne izlaga tocno.Ова со младинциве шо ги спомнуваме ме потсеќа на Јунајтед и на Интер навивачите кои нон стоп пратат како играат младинците, и си мислат којзнае какви играти играат таму.![]()
Дефинитивно.....Мислам дека освен Лам Швајни и Милер друг никој нема загарантирано место...
Kade bez Ribery,Alaba,Neuer...Zaedno so kapitenite,smetam deka ovie petmina se nezamenlivi.
Ова со младинциве шо ги спомнуваме ме потсеќа на Јунајтед и на Интер навивачите кои нон стоп пратат како играат младинците, и си мислат којзнае какви играти играат таму.![]()
Toni Kroos: Alcantara je sjajan igrač, siguran sam da će mnogo toga donijeti timu. Nažalost, prošle sezone su mnogi igrači sjedili na klupi, zbog velike konkurencije koja vlada u Bayernu, mislim da će tako biti i ovaj put."
STEALTH: Kroos je sjajan igrač, siguran sam da će mnogo toga donijeti timu. Nažalost, preprošle sezone su se mnogi igrači propickarili na penalima, isto kao i on, mislim da će tako biti i ovaj put."
Уште долго нема да му го простам тоа......Коа ќе видам дека станал муж ко што доликува на Баерн тогаш!
--- надополнето: 18 јули 2013 во 15:03 ---
![]()
ај нека е со среќа новата сезона!!!
фацата на Робен![]()
ЕБАТИ ЕКИПАТА ЕБАТИ!!!
Уште долго нема да му го простам тоа......Коа ќе видам дека станал муж ко што доликува на Баерн тогаш!
--- надополнето: 18 јули 2013 во 15:03 ---
![]()
ај нека е со среќа новата сезона!!!
ЕБАТИ ЕКИПАТА ЕБАТИ!!!
Мартинез се ишишал конечно заличе на чоек, не као станат од спиење.