Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Младинците водат 3-2 15мин до крај.Грин 2 гола,материјал за прв тим дефинитивно.(y)

Младинците водат 3-2 15мин до крај.Грин 2 гола,материјал за прв тим дефинитивно.(y)
Ова со младинциве шо ги спомнуваме ме потсеќа на Јунајтед и на Интер навивачите кои нон стоп пратат како играат младинците, и си мислат којзнае какви играти играат таму. :pos::pos::pos:

Ова со младинциве шо ги спомнуваме ме потсеќа на Јунајтед и на Интер навивачите кои нон стоп пратат како играат младинците, и си мислат којзнае какви играти играат таму. :pos::pos::pos:
Tie mnogu komplicirani se,de ovoj de onoj i na kraj nisto ne izlaga tocno.

Ova e veke druga rabota,Hojbjerg idninata na Bayern + odigra dosta na prijatelskive i se pokaza super.Za Green ic da ne pravam muabet,moze da igra desno krilo a Pep go igrase na levo krilo.Sum pisal za nego uste lani,uveren sum deka e talentiran i ke go zameni Ribery za 2-3 godini.
Rankovic isto e dobar,se nadevam ke go sledi Lahm i daj boze da bide zvezda vo ekipava.

Od sekogas Bayern producirale golemi iminja od nivnata skola,ne znam sto bi gi sprecilo sega,koga site uslovi za toa se ispolneti.

Znaci za kraj,ovie igraci sum gi gledal i navistina imaat potencijal.Ne se kako Knassmulner koj se zamisluvase premnogu jak i go napusti Bayern za da premine vo Inter.
Kade e sega?

Ingolstadt II,i toa rezerva e. :icon_lol:

Ovaa godina zaminaa isto dva igraci,mozno e da im se sluci istata sudbina.

I Schopf postignal gol (y).Tz predviduvaa 25% deka ke go registriraat vo ekipa.

Znaci da rezimiram :

Hojbjerg
Green
Rankovic
Schopf
Weihrauch
Markoutz

3/6 deka ke igraat za seniorskata ekipa vo idnina. :vozbud:

Дефинитивно.....Мислам дека освен Лам Швајни и Милер друг никој нема загарантирано место...
:D:D
neuer-pk-1000_485x364.jpg

Добро.....Мислам дека нема потреба да завземам простор на форумов за научни факти како што се овој дека Ноер уште минимум 10 години ќе брани за Баерн :D
--- надополнето: 17 јули 2013 во 20:37 ---

Мене Реал ме плаши сеа.....Како тргнале може и Раул ќе го вратат назад :pos:

Toni Kroos: Alcantara je sjajan igrač, siguran sam da će mnogo toga donijeti timu. Nažalost, prošle sezone su mnogi igrači sjedili na klupi, zbog velike konkurencije koja vlada u Bayernu, mislim da će tako biti i ovaj put."

^
Е неможе и сите да ја играат секоја утакмица и Баерн сите титули да ги освојува....Изјавава е мислам глупо преведена..

Нормално е да неможат сите да играат у исто време....Иначе ќе требаше само 11 играчи да има Баерн,и да умреа пола на сред сезона.

STEALTH: Kroos je sjajan igrač, siguran sam da će mnogo toga donijeti timu. Nažalost, preprošle sezone su se mnogi igrači propickarili na penalima, isto kao i on, mislim da će tako biti i ovaj put."

STEALTH: Kroos je sjajan igrač, siguran sam da će mnogo toga donijeti timu. Nažalost, preprošle sezone su se mnogi igrači propickarili na penalima, isto kao i on, mislim da će tako biti i ovaj put."

:pos:

Уште долго нема да му го простам тоа......Коа ќе видам дека станал муж ко што доликува на Баерн тогаш!
--- надополнето: 18 јули 2013 во 15:03 ---
2,w=985,c=0.bild.jpeg

ај нека е со среќа новата сезона!!!

Уште долго нема да му го простам тоа......Коа ќе видам дека станал муж ко што доликува на Баерн тогаш!
2,w=985,c=0.bild.jpeg

фацата на Робен :pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: Nro

2,w=985,c=0.bild.jpeg

ЕБАТИ ЕКИПАТА ЕБАТИ!!!

Мартинез се ишишал конечно заличе на чоек, не као станат од спиење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom