Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Едно позадинче за на лаптоп :)

969095_643337245693937_684160802_n.jpg

Честитки за трипелот и перфектната сезона. Симпатизирав за Штутгарт од локалпатриотски причини и добра утакмица покажаа но сепак заслужено освојвте.

Лам со 18 асистенции во сите наптреварувања. 18 асистенции за бек има ли до сеа некој бек што направил повеќе асистенции у една сезона? Мора да е ова рекорд. Се дрка на голови и на Меси иначе еден од Швајни или Лам треба да освои тоа награда за играч на годината. Немаше тим против кој не ја запоседнавме средината највеќе ради Швајни а за Лам не се прави муабет напред назад цело време без ниедна грешка

Ако се смета Суперкупот со Дортмунд на почетокот од сезонава, тогаш имаме 4 засега. :)

Лам со 18 асистенции во сите наптреварувања. 18 асистенции за бек има ли до сеа некој бек што направил повеќе асистенции у една сезона? Мора да е ова рекорд. Се дрка на голови и на Меси иначе еден од Швајни или Лам треба да освои тоа награда за играч на годината. Немаше тим против кој не ја запоседнавме средината највеќе ради Швајни а за Лам не се прави муабет напред назад цело време без ниедна грешка

Ribery ima povremeni blesoci koi znacat mnogu a titulive skoro se po zasluga negova bidejki toj e podvizna masina no godinava dosta cesto se gubi.Ja nema vise brzinata,jasno mi e deka od ova ne moze poveke..
Ako tera uste 2-3 sezoni super,se nad toa bi bilo iznenaduvanje za mene.Mozebi,ne mozebi, tuku siguren sum deka e izmoren kako konj po ugornica.Cela sezona ja izigra..

Za mene vistinskiot lider na teren Basti e apsoluten favorit za prestiznata nagrada.Posle nego Lahm i Muller koi imaa strasni sezoni,nikogas podobri na klubsko nivo..Lahm kapitenski besprekoren,Muller anti talent so beskonecna motivacija ...Mora da go pofalam Muller,podobar izveduvac na penali ne sum videl. :vozbud:

Ако се смета Суперкупот со Дортмунд на почетокот од сезонава, тогаш имаме 4 засега. :)

И ако го земеме Супер купот и светското клубско,Гвардиола ќе го повтори својот успех од Барса со 6 освоени титули во една година! :D

Јуп, фала ти за сезонава, и шо и да одлучиш за понатаму, ја имаш мојата почит до крај.
941956_643345985693063_109662486_n.jpg

Ова ќе се пие вечер.....:D

BLtHa_7CYAA7F_B.jpg

BLtNbGjCcAAOoc1.jpg

Честитки тројната круна! :) Мислам оти имате и реални шанси за 6/6 во една година како Барса 2009. :) Поздрав.

Не ја гледав утакмиваца, сеа видов хајлајтс.

Првиот гол на Гомез. :pos::pos::pos:

Сезонава заслужува еден епски долг пост што никој нема да го прочита!!!

BAYERN!:love:

И така слушам нешо као сме земале 2-3 титули годинава а? Фино, фино...

И ако го земеме Супер купот и светското клубско,Гвардиола ќе го повтори својот успех од Барса со 6 освоени титули во една година! :D

Тој нема да го повтори тој успех бидејќи тој ќе освои само три трофеи со Баерн во 2013 година(ако ги освоите УЕФА Супер Купот, Светското клупско првенство и Супер Купот на Германија).
А Баерн би бил вториот тим кој освојува 6 титули во една календарска година.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom