Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Бате гости и Арсенал и Леверкузен дома тоа се поразите за оваа сезона. Кога ќе ми текне коментари ама изгубија од Бате тапа се ќе видиме у Фебруари фејл и за најголем фејл Венгер коа изјави дека Баерн не е спремен да освои титула во ЛШ

:pos:

Венгер легендата се возбуди дека Арсенал се доближија до тоа конечно да елиминараат некоја екипа у ЛШ,повторувам се доближи.....И почна мудролии да дели.

Ај да изјави некој обичен чоек не е смешно....Ама човек стручњак толку години у фудбал тоа изјавува,и после тоа му се дешава обратното е стварно смешно.

:pos:

Венгер легендата се возбуди дека Арсенал се доближија до тоа конечно да елиминараат некоја екипа у ЛШ,повторувам се доближи.....И почна мудролии да дели.

Ај да изјави некој обичен чоек не е смешно....Ама човек стручњак толку години у фудбал тоа изјавува,и после тоа му се дешава обратното е стварно смешно.

Венгер стандард му е да ги мрази Баерн.Има одбиено понуда од Баерн да биде тренер поради „лојалност“ спрема Монако.Ова се случило пред да отиде за Арсенал.

Венгер стандард му е да ги мрази Баерн.Има одбиено понуда од Баерн да биде тренер поради „лојалност“ спрема Монако.Ова се случило пред да отиде за Арсенал.

Незнаев за ова.....А кај бил пред Монако....

И кој го препорачал у Баерн....?

И зашто на крај краева би ги мразел.

Баерн тројна освои, овие за Венгер најдоа да пишуваат сега. :D

Не замарај бе,си дебатираме......

Неаме за што друго да збориме....СВЕ ОСВОИВМЕ :pos:

tumblr_m5twftQLVp1qgqytao1_500.png

:icon_lol:

Не замарај бе,си дебатираме......

Неаме за што друго да збориме....СВЕ ОСВОИВМЕ :pos:

Од лојалност, поради тоа што Французи и Германци многу се сакале. :)
Пред Монако си бил во некои други клубови во француската лига, ама во Монако бил девет години тренер и бил отпуштен од таму поради тоа што Монако завршил како деветти во нивната лига во таа сезона кога овој бил на тренерската клупа.И тогаш му стигнала понуда од Баерн ама овој ја одбил.

Ај и овдека да ви честитам тројна титула навистина заслужено.

Сега верувам дека натпреварот кој што најмногу го очекуваме ние и вие сезонава ќе биде Суперкупот :)

Него сега ми текна нешто.Кога имате освоено последен пат Супер Куп? Кога освоивте ЛШ не ми текнува што направивте во Супер купот.

Мислам дека на човеков не му се даде доволно признане,а има ОГРОМНА улога во сево ова....

matthias-sammer-will-verstaerkt-deutsche-talente-verpflichten_34478.jpg

:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

На вториот гол на Харник буквално ЗБЕСНА на клупа,почна да лупа по столовите.....

За него нема второ место,само ТИТУЛИ! Вакви луѓе требаат..

Ај и овдека да ви честитам тројна титула навистина заслужено.

Сега верувам дека натпреварот кој што најмногу го очекуваме ние и вие сезонава ќе биде Суперкупот :)

Него сега ми текна нешто.Кога имате освоено последен пат Супер Куп? Кога освоивте ЛШ не ми текнува што направивте во Супер купот.

http://en.wikipedia.org/wiki/2001_UEFA_Super_Cup

Tri pricini zasto smetam deka Heynckes ja zavrsuva trenerskata kariera :
1.Hermann 4-5 godini raboti so Jupp i go donese vo Baern ,iako tuka bese Gerland,a ne go nosi ako odi vo Real ili nekoj drug klub.Nema logika.
2.Od pocit sprema sam sebe t.e ke si ja ispocituva odlukata od noemvri i ke stavi kraj na bleskavata kariera.
3.Rummenige mu ponudil koja saka pozicija da odbere vo klubot.

dragonsky 3/3 imaat vo Super kupot. :D

Значи сте изгубиле. Кога сте освоиле последен пат? (стварно ме интересира немам намери да провоцирам нешто )

Па верувал или не Супер Купот го неаме такада убаво ќе ни дојде у Август....

Тоа е мислам единствената титула која ја немае ниеднаш освоено.
--- надополнето: 1 јуни 2013 во 23:01 ---
936361_523150021078721_1881094409_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom