- Член од
- 14 март 2013
- Мислења
- 2.875
- Поени од реакции
- 8.678
Ама не игра шпиц.И сеа сакате да кажете дека Руни е слаб?
Руни е Меси за Гомез

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама не игра шпиц.И сеа сакате да кажете дека Руни е слаб?
Руни е Меси за Гомез
Мило ми е што завршивме работа со Пеп уште во декември, така се гради тим, со време. Сеа три големи англиски тима бараат тренер, а нема баш мн квалитетни тренери што се слободни.
За Руни гласините се смешки, ни Баерн ни Пеп не сакаат проблематични играчи. А според Скај Италија Лева е веќе договорен само ќе се чека после финалето да се комплетира трансферот.
Ke se "odkazam" od Bayern ako dojde ovoj.
Grammar nazi nemoj ne me raduj molim te..Da se odkazis,ama ke dojde veruj.
OZIL?Shrekot ne doagja vo toa sum siguren , Lewandovski e super za vo Bayern ama pa od druga strana sakam Lewa da ostane vo Dortmund poradi kvalitetot na bundesligata .... Momentalno ne mi pagja na pamet nekoj klasa napagac sto moze da se snajde vo timot na Pep I ke imame Mali problemi so toa na pocetokot AMA veruvam deka Pep ke najde resenie , nas ni treba visok igrac da znae da ripa I da zima 80% vozdusni dueli kako so e Mandzo AMA da bide plus i dosta agilen vo prostor I so topka I bez topka .
Ќе се втури од голови да игра шпиц. Ја сум за, па Лева ќе го пратиме во Манчестер. Ете сите задоволни. А и порано имало шпрекулации за Руни во Баерн.
Ќе се втури од голови да игра шпиц. Ја сум за, па Лева ќе го пратиме во Манчестер. Ете сите задоволни. А и порано имало шпрекулации за Руни во Баерн.