Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе се втури од голови да игра шпиц. Ја сум за, па Лева ќе го пратиме во Манчестер. Ете сите задоволни. А и порано имало шпрекулации за Руни во Баерн.

Да излезеше веста предходно ќе се насмеав, ама после оставкава од Ферги... не ме чуди стварни да дојди...

Мило ми е што завршивме работа со Пеп уште во декември, така се гради тим, со време. Сеа три големи англиски тима бараат тренер, а нема баш мн квалитетни тренери што се слободни.

За Руни гласините се смешки, ни Баерн ни Пеп не сакаат проблематични играчи. А според Скај Италија Лева е веќе договорен само ќе се чека после финалето да се комплетира трансферот.

Ako veke se planira da se trosat pari za napagac,samo Falcao bi go prifatil vo momentov. Iako ne sakam Gomez da si odi.
--- надополнето: 8 мај 2013 во 19:42 ---
945199_579861125379746_304362523_n.jpg

Мило ми е што завршивме работа со Пеп уште во декември, така се гради тим, со време. Сеа три големи англиски тима бараат тренер, а нема баш мн квалитетни тренери што се слободни.

За Руни гласините се смешки, ни Баерн ни Пеп не сакаат проблематични играчи. А според Скај Италија Лева е веќе договорен само ќе се чека после финалето да се комплетира трансферот.

E тоа тоа.....Сеа моментално ќе стане КАЛАКУРНИЦА со тренерите!

Алал да им е озбилно! ХЕНЕС свињо,пак да крадеш ние ќе те подржаваме!!!

Топ си изиграа....Пеп више 5 месеци си ја планира наредната сезона играчите и све што треба!

Ова за Руни е смешки....Левандовски од друга страна па е реална опција!

Shrekot ne doagja vo toa sum siguren , Lewandovski e super za vo Bayern ama pa od druga strana sakam Lewa da ostane vo Dortmund poradi kvalitetot na bundesligata .... Momentalno ne mi pagja na pamet nekoj klasa napagac sto moze da se snajde vo timot na Pep I ke imame Mali problemi so toa na pocetokot AMA veruvam deka Pep ke najde resenie , nas ni treba visok igrac da znae da ripa I da zima 80% vozdusni dueli kako so e Mandzo AMA da bide plus i dosta agilen vo prostor I so topka I bez topka .

Shrekot ne doagja vo toa sum siguren , Lewandovski e super za vo Bayern ama pa od druga strana sakam Lewa da ostane vo Dortmund poradi kvalitetot na bundesligata .... Momentalno ne mi pagja na pamet nekoj klasa napagac sto moze da se snajde vo timot na Pep I ke imame Mali problemi so toa na pocetokot AMA veruvam deka Pep ke najde resenie , nas ni treba visok igrac da znae da ripa I da zima 80% vozdusni dueli kako so e Mandzo AMA da bide plus i dosta agilen vo prostor I so topka I bez topka .
OZIL?:icon_lol:

Ќе се втури од голови да игра шпиц. Ја сум за, па Лева ќе го пратиме во Манчестер. Ете сите задоволни. А и порано имало шпрекулации за Руни во Баерн.

Не бе, ако го пратите Лева ќе ја ослабите конкуренцијата во Бундес лигата.....:(

Игорче а вие сеа Сон коа ќе го земете од Хамбург,тоа не ја слаби конкуренцијата во клубовите а???

Само Баерн кога купува,тогаш ја ослабува лигата....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom