Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Почесен претседател.Едноставно речено ништо не е во Баерн Минхен.Бекенбауер каква улога има во клубот ?
Znaci mora da mu se objasni na katalonecot deka vo Bayern politikata na nosenje zvezdi ke donese samo neuspeh , nie gi pravime zvezdite kaj nas vo trening centrite I si gi imame posle nekolku godini bez pari
Да де, оти Нојер, Рибери, Мартинез, Данте, Боатенг, Робен, Гомез, Манџукич, Пизаро, Шакири и остали се НАШИ
Реалноста е таа, за врвен фудбал се потребни играчи, а тоа уопште не значи дека мора да бидат од домашната школа.
Носењето ЅВЕЗДИ е добро
Не знам за тебе, ама на мене ми е преку к*р од Бреновци, Соси, Шлаудраф, Боровски, Карими, Одо, Отл, Прањич, Алтинтоп, Брафхајд!!!
Ако цената на успехот е да се продаде Гомез, а да се земе помобилен убиствен напаѓач - нека биде така, па ако треба и Геце нека игра лажна 9-ка...
Скурчено ми е од near-champions или Балак синдром, САКАМ УСПЕХ. Нека го купат Фалкао, Кавани, било кој подобар од Гомез. Гомез е далеку од играч во нападот што со ваква игра на Баерн им е потребен кога резултатот се крши, ако сака може да даде и МИЛИОН голови против ботови у Бундес коа на големи утакмици се губи!
Ставете го Макај во овој состав на Баерн и видете ја разликата во игра и квалитет што ја зборам! Далеку од тоа дека Гомез е слаб, ама со оваква концепција на играта Гомез не ни е потребен, па видете само Манџукич како гине на теренот, ГИНЕ ејјј
П.С Валериен Исмаел не го пишав погоре пошто да имаше среќа со повредите ќе беше ЅВЕР
http://www.mirror.co.uk/sport/footb...chester-united-transfers-wayne-rooney-1874722
знам дека е Мирор ама.....