Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Важно сите здрави живи за со Барселона.
И ManUtdChampions немој да си ја чепнал в среда утакмицата. :)
Ма одам на двојка, па нека ве истушират ебави педерите. Какво убаво ливче си имав, цц. :(

84 поени а? Би го цитирал Клоп. Рекордов никој нема да го мине веќе.

Уште три кола до крајот. Наредно коло во Дортмунд плескање, а после дома ја креваме титулата. :)

Честито рекорд, браво браво. Ем што е Баерн јак ама годинава тимовите во лигата се многу слаби.

Честито рекорд, браво браво. Ем што е Баерн јак ама годинава тимовите во лигата се многу слаби.
Ех сега и ти, кога имаше Дортмунд 81 поен да не беа посилни? :D

Ех сега и ти, кога имаше Дортмунд 81 поен да не беа посилни? :D
Баерн не, другите малце можеби :icon_mrgr: Шала на страна, и да беа појаки Баерн во ваква состојба ќе го рушеше рекордот.

Во 50тата јубилејна сезона Баерн постигнува нови рекорди. Колку убаво звучи. :)

532952_449848265102793_1560196237_n.jpg

540693_455869847830058_820327791_n.jpg

:drk:

Штарке нема примено гол во 5те натпревари шо ги бранеше. #респекат :)

Едит

iPBSrnalB0i2s.gif

ibcTFQP8UEbSSP.gif

377369_602227259790137_323438061_n.jpg

Брацо, Јанкер и? Кој е во палачинката внатре?

Кој не се сеќава не е фан на Баерн :D

Ништо од англиски судија за нас.:mad: Овој шо ни го доделија за натпреваров као ненормален дава картони.:mad: Не смееме да изгубиме уште едно финале заради суспендирани играчи.:mad:

http://www.guardian.co.uk/football/2013/apr/29/robert-lewandowski-manchester-united-transfer

On the other side, агентот на Лева вика дека нема да оди у Англија.

У Италија нема да оди сигурно.

Останува Реал Мадрид, ПСЖ и ние. А Реал и ПСЖ незнам колку се заинтересирани.

Лам и Милер не добиваат жолт, во то сум сигурен. За Гомез и Густаво сеисто ми е дали играле или не финале, има исто толку добри на нивните позиции. Е Швајни и Мартинез ме плашат. Швајни не знам само како и зошто го доби тој со Барселона..Треба психички да биде 120% среден за максимално концентрирано да изигра, и ако е се' ко шо треба на полувреме, да го вади Јуп. Мартинезов ептен агресивно игра, еден погрешен клизач, и отиде финалето за него.
Али да се надеваме на најдоброто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom