Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Утре само да не добијат жут Швајни и Лам. Тие се душата на тимот. Данте колку толку Ван Бајтен може да го замени, ама дека ќе фали и тоа како ќе фали, Мартинез и Луис Густаво еден од нив може да заврши работа, се надевам тоа ќе е Мартинез.
У курац нека идат со овие жолти за во финалето , не да е смотано правилото у ПМ.

Абидал и Бускесц копачот утре не играа повредени
--- надополнето: 30 април 2013 во 21:43 ---
Еве бо Гетсе изгледа овја ке стане новиот Робен некако многу незен :confused:

Od toa i jas se plasam celo vreme i zatoa i ne se raduvav na ovoj transfer ali ajde imam verba vo Diter miler Wolfart deka ke najde resenie da ne kine muskuli na dodavanje :D
--- надополнето: 30 април 2013 во 23:35 ---
Sakate li ovaa godina finaleto da go gledame u pab u Berovo na planina da smenime malku lokacija em malku turisticki da se osetime em da smenime lokacija MALEROZNO SKOPJE

Уфф како само би стоел у подпис муабетов доколку ве елимираме утре:love:

Denes go promasiv tocniot rezultat Madrid - Dortmund ne smetav oti Goetze ke se povredi :D ama utre ako tece se kako so treba pak ke go jadete i toa debelo Biskvitata nema da vi igra , Alba nema da vi igra Song ke zavrsi golema rabota :)

Спасо смири се, знам дека се раѓаат у тебе нацистичките емоции ама не на форумов.

Ај да збориме за нешто позитивно.

На пример и ракомет ЛШ ќе има германско финале.:icon_lol:

Спасо смири се, знам дека се раѓаат у тебе нацистичките емоции ама не на форумов.

Маскерано Абидал Алба Бускетц и Пујол не играат.....

Za sve si gledam niz prizmata na politikata , a ti ako zivees u nekoj rozov svet zivej da go ebam i BTW ne pravi dupli , trodupli facepalmovi vise .

Спасо нема потреба ни од нервоза ни од нацизам...

Утре одиме према финале!!!

Дај точен резултат?

Ej da be :) :) abe so bidna so cigancinjava :D gi snema naednas .... posle nekoj ke mi dobaci zaso gi narekuvas " CIGANARIJA "
epa udrija na sekoe pole ciganska sila URA i sea tolku ke cekame novi generacii :D

Спасо забрането е ширење на идеологии на форумов, контролирај се малце те молам.

Спасо нема потреба ни од нервоза ни од нацизам...

Утре одиме према финале!!!

Дај точен резултат?

1-3 ajde klavaj pari , Alba nema da igra , Puyol , Biskvitata taka da ako tece sve kako so treba i stakleniot ako ne se sebici bi trebalo da gi unistat po desna strana .
--- надополнето: 1 мај 2013 во 00:24 ---
Спасо забрането е ширење на идеологии на форумов, контролирај се малце те молам.

Molbata e prifatena :)

Еден пациент во фан клуб Барса пишал дека "факт е дека Баерн е фаворизиран во елиминационите дуели од судиите" . :pos:

Abe idi stegaj muskuli u kupatilo i slikaj se za Fb so uste dremes ovde :)

Abe idi stegaj muskuli u kupatilo i slikaj se za Fb so uste dremes ovde :)

Јас успеав во мојата замисла,видеото е тргнато,а ти дркај си на на видеото пред монитор,на форумов нема место за такви срања.Чао пријатно баце,немам време да губам на лузери како тебе,а за сликањето,барем имам што да стегам и сликам...

Едит:
А овде дремам пошто Баерн ми е прва љубов уште од 2000 година,само читам,а не сум активен,но нема да дозволам братче да не поистоветуваат со Хитлер и тие извитоперени идеолошки срања,го прекипе и морав да пишам ! Сега бркај работа,не мислам да се замарам со глупости...

Јас успеав во мојата замисла,видеото е тргнато,а ти дркај си на на видеото пред монитор,на форумов нема место за такви срања.Чао пријатно баце,немам време да губам на лузери како тебе,а за сликањето,барем имам што да стегам и сликам...

ooo si smenil avatar :) :) :) : ): ): )

Ajde decki na spienje utre ne ceka ubav den prvo na PROTESTI PRED SOBRANIE I VLADA ZA RABOTNICKI PRAVA :) pa posle toa spremanje za vistinskiot praznik od 20 : 45
--- надополнето: 1 мај 2013 во 01:07 ---
Aaaa i aj nekoj neka go kikne trolov od temava .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom