Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Гомез даде гол,а можеше два.Робен беше себичен.
Гомез се враќаше назад,дури на Меси на 20 метри од голот топката му ја украде.Манџукич стајл.Иако Гомез ова го играше и лани,но не се сеќавате.:rolleyes: Вршеше притисок на Пике и Бартра.Што е потребно повеќе.
Рековте да се докаже,ете се докажа ама пак не сте задоволни да би ебам хејтерите.
Во страшнна форма е моментално,сега ќе им наплати на Фрајбург ако го пушти да игра.:love:
Ај не е потребна оваа дискусија,имаме различен вкус јасно е.Не се ценат перформансите сепак.

Поубав ден не можеше да се замисли.
Гетце го потпишаа и ги потопија Барса како бродот од дедо Ное.Тоа е тоа,ова е сон!
Ајде што побрзо нека му дадат бројка на Гетце,да го купам дресот додека е fancy.:P
--- надополнето: 24 април 2013 во 01:14 ---
На првата шанса на Робен, Гомез со пета му ја врати. :cool:
Не беше Милер тој ?
Мислам дека Рибери и Гомез 33 беа сами или грешам?

Данте, Гомез, Густаво, Мартинез, Швајни, Лам. :confused:

Ова ич не ми се свиѓа.....ИЧ ИЧ

Неиграње на Швајни или Лам би било масакр за финалето.....
--- надополнето: 24 април 2013 во 01:16 ---
На првата шанса на Робен, Гомез со пета му ја врати. :cool:

Мартинез беше тоа....

Ај нека излези некој хајлајц па ќе видиме, јас уште мислам дека Гомез беше.

532810_511037152286762_362249421_n.jpg

Честито победа и од мене.. (y)

Реков ја ќе ги крене трансферот на Гетце денес!!!!

Искрено неам зборови....Ова е перфекција....Се движеа како саат!!!

Ако не тепате у финале,да се еб*те сите вгз.Ете тоа имам да кажам :D

Ако не тепате у финале,да се еб*те сите вгз.Ете тоа имам да кажам :D

И ја така мислам.....
--- надополнето: 24 април 2013 во 01:36 ---
Оваа е победа е и за ХЕНЕС....

Нека дое некој да го апси да видиме.....:vozbud:

Скоро 15.000 причини за радост денес со вашава победа...

Пих....

Каква утакмица...
Гледав во еден кафиќ у Куманово, и буквално бевме поделени пола пола, едни што навивавме за Баерн, и другиве за Барса....
Се наслушав епски коментари од фановите на Барса, у стил на, каде гледа судијата, офсајд вториот гол на Гомез, а 2-та пенала никој не ги збореше...

Врв беше некаде во 90-та минута, кога едната страна на кафиќот почна да скандира...
- Станете гости, идете си дома... Priceless ...

Имам една бивша, ич не ја сакам, ама хардкор навивач за Барса е, и и го качив притисокот 300, поздравувајки ја од Минхен...

Најмило ми е што не му се оствари планот на копилето Платини Барса и Реал да играат финале...

Толку од мене, огромно благодарам за вашиот перформанс вечерва, секоја чест за вечерашната утакмица, јас отидов во Фан клуб Реал Мадрид, да им го намирисам стравот од вечерва, за во финалето...

јас отидов во Фан клуб Реал Мадрид, да им го намирисам стравот од вечерва, за во финалето...

Чекај бе, не ги отпишувај Дортмунд уште сега, чекај утре вечер да видиме како ќе заврши натпреварот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom