Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исто и ова кога Јуп му одржа кратки лекции на Алаба.Имаше три несигурни интервенции во првите 20-30минути.Имаше јак момент меѓу Јуп и Рибери во моментот кога настана 'гужвата' по неспортскиот потег на Алба. Рибери ко шо си го знајме сите, тргна да се кара, Јуп ко му ја ѕвизна една воспитна го прати в соблекувални.Ѕверој се и двајцата.
![]()
Јас мислам дека за во финале се бришат. Барем така рекоа лани...
chestitki dechki... gi posravte...! samo ne znam sho praite u kupot? do kaj ste?? u igra ste za trojna kruna??
Не ми се верува дека Рибери стана на Робен да го брани, а лани го исплеска убаво.Имаше јак момент меѓу Јуп и Рибери во моментот кога настана 'гужвата' по неспортскиот потег на Алба. Рибери ко шо си го знајме сите, тргна да се кара, Јуп ко му ја ѕвизна една воспитна го прати в соблекувални.Ѕверој се и двајцата.
![]()
Јас мислам дека за во финале се бришат. Барем така рекоа лани...
Епа токму после и поради ланешното финале имаше такви муабети. Само никако не се сеќавам дали имаше официјализација...Нажалост не.....Затоа и лани така сакато беше финалето...
Од една страна е ок тоа правило на УЕФА но од друга страна е смешно и дебилно екипата што стигнала до финале,зборам било која, да влезе саката у финале ради тоа правило...
Но и длабочината во тимот е еден од условите за да стигнеш далеку во ЛШ.
Tимо и Густаво да се пуштат прво полувреме.Данте, Гомез, Густаво, Мартинез, Швајни, Лам.![]()
Данте, Гомез, Густаво, Мартинез, Швајни, Лам.![]()
Епа токму после и поради ланешното финале имаше такви муабети. Само никако не се сеќавам дали имаше официјализација...
Не се бришат бе,барем до 2015.Читав изјава од Платини пред натпреварот со Арсенал..На картон до суспензија???
Него има вистина дека годинава ќе се бришеле???
--- надополнето: 24 април 2013 во 00:26 ---
Сеа читав на ФБ,некои зборат дека од годинава се бришеле....