Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Имаше јак момент меѓу Јуп и Рибери во моментот кога настана 'гужвата' по неспортскиот потег на Алба. Рибери ко шо си го знајме сите, тргна да се кара, Јуп ко му ја ѕвизна една воспитна го прати в соблекувални.:pos: Ѕверој се и двајцата. :)

Имаше јак момент меѓу Јуп и Рибери во моментот кога настана 'гужвата' по неспортскиот потег на Алба. Рибери ко шо си го знајме сите, тргна да се кара, Јуп ко му ја ѕвизна една воспитна го прати в соблекувални.:pos: Ѕверој се и двајцата. :)
Исто и ова кога Јуп му одржа кратки лекции на Алаба.Имаше три несигурни интервенции во првите 20-30минути.

487983_10151317945927434_547734957_n.jpg

Jupp: Protiv Barce se treba imati plan a igrači su to savršeno odradili, zbog toga trebamo danas uživati, ali više od toga ne.:cuc:

Mario Gómez

Брифирај ме за картони и можни суспензии за до финале.....?

chestitki dechki... gi posravte...! samo ne znam sho praite u kupot? do kaj ste?? u igra ste za trojna kruna??

Не ми се верува дека Рибери стана на Робен да го брани, а лани го исплеска убаво.:icon_mrgr:

На крај ако освоиме тројна сезонава, Јуп само треба да му кажи на Пеп, beat this, madafaka. :D

Јас мислам дека за во финале се бришат. Барем така рекоа лани...

Нажалост не.....Затоа и лани така сакато беше финалето...

Од една страна е ок тоа правило на УЕФА но од друга страна е смешно и дебилно екипата што стигнала до финале,зборам било која, да влезе саката у финале ради тоа правило...

Но и длабочината во тимот е еден од условите за да стигнеш далеку во ЛШ.

Нажалост не.....Затоа и лани така сакато беше финалето...

Од една страна е ок тоа правило на УЕФА но од друга страна е смешно и дебилно екипата што стигнала до финале,зборам било која, да влезе саката у финале ради тоа правило...

Но и длабочината во тимот е еден од условите за да стигнеш далеку во ЛШ.
Епа токму после и поради ланешното финале имаше такви муабети. Само никако не се сеќавам дали имаше официјализација...

Данте, Гомез, Густаво, Мартинез, Швајни, Лам. :confused:

На картон до суспензија???

Него има вистина дека годинава ќе се бришеле???
--- надополнето: 24 април 2013 во 00:26 ---
Епа токму после и поради ланешното финале имаше такви муабети. Само никако не се сеќавам дали имаше официјализација...

Сеа читав на ФБ,некои зборат дека од годинава се бришеле....

На картон до суспензија???

Него има вистина дека годинава ќе се бришеле???
--- надополнето: 24 април 2013 во 00:26 ---

Сеа читав на ФБ,некои зборат дека од годинава се бришеле....
Не се бришат бе,барем до 2015.Читав изјава од Платини пред натпреварот со Арсенал..

Иначе,како си задоволен од Тореро?
Ти се насмеа "мустаќот" барем еднаш ? :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom