Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Cestitki momci, sekoja cest za igrata,strasno ekipiste ste sezonava, prava masinerija, bukvalno bez nikakva slaba strana vo igrata. Voedno cestito finale, se nadevam ke go krenete peharot.

Свака част шо ги закопавте шпанциве.

Bastian Schweinsteiger
Distance covered (meters)
11972m :cuc:

И најважно од искуство, германска машина не се расипува лесно :icon_lol:

Пред да почни сезонава мислев дека ќе им требаат години да се вратат психички после тоа лани.
Тие се вратија посилни од секогаш. Баерн, те сакам.:place:

Гвардиола ќе ја отупе со тики-така, да го предомислеа некако Јуп? Тренериште!
Баерн постави нови стандарди во фудбалот, со високиот пресинг и дисциплината во играта. Воодушевувачки!
Честито, финале со Реал ќе играте, многу тешко ќе биде да не освоите, ама сепак полагам надеж во Мурињо, ако нешто не смисли тој. Дотогаш уживајте.

Пеп ќе си го продолжи системот.Нема да прави ремонт.Тоа го нагласи и Хенес.Системот ќе го подобрува,каква тики така какви бакрачи.

spaso
Уста ти пеала!:cuc::cuc:

Каков потоп!Ванзен!Унглаублих!Миа Сан Миа!:cuc:

Басти немал да играл.:icon_lol:Мартинез не вредел,пинг сезнајковци.:icon_lol:Геце сме го украле,не било фер пинг хејтери.:icon_lol::icon_lol:(игорче не ти(y) ).Гомез не трчал,ама му ја украде на шеснаесетерец топката на Меси.:cuc:

Мартинез и Басти ѕвериштааааааааа!:cuc::cuc::cuc:
На Ноу Камп да се пуштат Тимо и Густаво,никако овие двајца.Во финале комплет прва постава е потребна.
Немаа шут в гол,јебем ти статистика кажува 2 шута в гол.Кој два шута бе,тие блокираните од Данте,Боатенг?:icon_lol:
Еден единствен само од Бартра,и тој над гол отиде.

Martinez za mene e man of the match definitivno ( ne vredel 40 m " SEKAKO" ) sredniot red gi ispoklaa fudbalerite na Barsa posebno na Iniesta go zatvorija vo kafez , pred nekolku strani rekov deka i Robben ke bide mnogu korisen vie vikavte " SEKAKO " epa eve kelavicata iako na pocetok mozese da ja resi utakmicata toj zakasni malku ama pokaza zosto e FLYING :)
Uste ednas neka ni e na zdravje pobedata i ubavi , slatki snista .

Pozdrav !

Честито финале и се надевам дека ќе бидете шампиони.
Презаслужена победа, вашите играчи изгинаа на терен.

Честито финале.Овојпат не ви бега титулата!

Кој сака нека биде шампион,само Реал Мадрид да не биде заради инает на сите судии на УЕФА..

tumblr_lga7fqvjN21qa934fo1_r1_1280.png

Лелелелелелел се уште не можам,а да не се изначудам на Јуп.Јуп генијалецу!Годинава гази!Штом од пред тв можеме да видиме и да приметиме дека тактиката му е брилијатна,што останува за фудбалерите.:cuc:
Меси 25метри не истрча со топката,затворен в кафез беше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom