Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
553019_10152714760905137_967729302_n.jpg

Bravo Uli me prevari toa sakav i ja da go postiram :)
--- надополнето: 3 април 2013 во 00:08 ---
93 gola od kraj na Oktomvri do sea :) Bravo !

Идиотско ќе биде после ваков резултат да заебат работа у Торино...

После Сантијаго Бернабе лани и тој пекол таму бар знам дека уопште нема да се уплашени!

Робен бе дрољо поп да ти викнат не те спасува....АБЕ КЛАЈ ЈА ТОПКАТА ВО ГОЛОТ!!!!:pos:

Одлично е што се враќа Хави Мартинез!!!

Лам и Данте се сигурни исто....Е сеа ме мачи само тоа што може да добие на пример Лам жут па да не игра у евентуално полуфинале првата утакмица...Тоа е лошо!

Ова е тој правиот Баерн кој го гледаме цела сезона,стабилност на максимално ниво да не им се даде на противниците ниту една шанса,па ни полу шанса на ланскиот шампион на Италија а по се изгледа и овогодинашен е голем успех,игра донесена до перфекција со што ми дава за право да речам дека вистина ке бидит лошо заминувајнето на Јуп од кормилото кој склопи тим каков што сите ние навивачи на овај клуб го сакавме уште од поодамна,немат што друго да додадам освен дека празник за очи е да се гледа еден ваков моќен Баерн........(y)

Ова е тој правиот Баерн кој го гледаме цела сезона,стабилност на максимално ниво да не им се даде на противниците ниту една шанса,па ни полу шанса на ланскиот шампион на Италија а по се изгледа и овогодинашен е голем успех,игра донесена до перфекција со што ми дава за право да речам дека вистина ке бидит лошо заминувајнето на Јуп од кормилото кој склопи тим каков што сите ние навивачи на овај клуб го сакавме уште од поодамна,немат што друго да додадам освен дека празник за очи е да се гледа еден ваков моќен Баерн........(y)

Кажи здраво бе, прв пат те гледам да пишуваш тука.

E да штета ќе е за Јуп ако замине во пензија, рано му е. Нека си бара нов клуб :)

E да штета ќе е за Јуп ако замине во пензија, рано му е. Нека си бара нов клуб :)
Imase izjava vo stil na ; koga papata moze da dojde na tronot na 76 godini,koga nekoj germanski diplomat moze da bide imenuvan za kancelar na 73 godini taka nesto itn, zasto ja da ne mozam da prodolzam uste godina dena na 67 godini. :-)

.......

Ehh,sto volim ovaj rezim...

Golmanot pojak,odbranata granitna,sredinata kade-kade podobra i ostana samo napadot koj skoro izednacen bil ama dzabe trojcata napagaci na Baern bile poslabi od Palacio..Toj bil kako ptica vo let koga igral! :vozbud:

Jasen mislam bese Bastian denes koj e car vo sredinata.

Inaku,Strunz go pogodi rezultatot i se "spasi" od Trapatoni.

I za kraj,fala im na Netzer i Thon,a i vo posledno i na Effenberg sto go napravija Bastian kako kamen posle nedodrzanite kritiki..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom