spaso
Search Pretty Girls from your city for night
Bravo Uli me prevari toa sakav i ja da go postiram

--- надополнето: 3 април 2013 во 00:08 ---
93 gola od kraj na Oktomvri do sea

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова е тој правиот Баерн кој го гледаме цела сезона,стабилност на максимално ниво да не им се даде на противниците ниту една шанса,па ни полу шанса на ланскиот шампион на Италија а по се изгледа и овогодинашен е голем успех,игра донесена до перфекција со што ми дава за право да речам дека вистина ке бидит лошо заминувајнето на Јуп од кормилото кој склопи тим каков што сите ние навивачи на овај клуб го сакавме уште од поодамна,немат што друго да додадам освен дека празник за очи е да се гледа еден ваков моќен Баерн........![]()
Ostaj go coveko u euforija eКажи здраво бе, прв пат те гледам да пишуваш тука.
хехе здраво........имам пишувано и претходно ама многу ретко,од сега ќе бидам по присутен....Кажи здраво бе, прв пат те гледам да пишуваш тука.
хехе здраво........имам пишувано и претходно ама многу ретко,од сега ќе бидам по присутен....![]()
Заслужувате да освоите![]()
И лани заслужувивме ама тоа е.
Абе Јуве е Стара дама а не стара бабајако сликиче ,кој свати што е финтата![]()
![]()
Imase izjava vo stil na ; koga papata moze da dojde na tronot na 76 godini,koga nekoj germanski diplomat moze da bide imenuvan za kancelar na 73 godini taka nesto itn, zasto ja da ne mozam da prodolzam uste godina dena na 67 godini.E да штета ќе е за Јуп ако замине во пензија, рано му е. Нека си бара нов клуб![]()
Inaku,Strunz go pogodi rezultatot i se "spasi" od Trapatoni.