Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
А Бекенбауер што се избрука со типот 2:2, ај да речеше 0:0 ќе разберев, ама 2:2 :facepalm:
Iskreno nego ne go pocituvam ic.Pogolemo sranje i od Mateus.Mozno e da im se pridruzat i Scholl i Effenberg vo ovaa "rabota",iako se uste e rano za toa.

Со среќа победата дечки,ај некој добар у душата :D нека стави видео од 10тина минути од мечот !!!!

Исто така Видал кој даваше некакви си изјави дека го одбив Баерн,а сега ќе го испаднам мојт слободно сега да јајт семки на трибини...

Naslovov na Marka,spored nesto sto nauciv od sapunicite :vozbud: bi trebalo da znaci :
BAERN E MASINA OD GERMANSKA INDUSTRIJA..

Глуп е ко точак. Муабетот, ако Јуве ги запрат Крос, Милер и Рибери ќе одат понатаму.

you don't fucking say?

Глуп е ко точак. Муабетот, ако Јуве ги запрат Крос, Милер и Рибери ќе одат понатаму.

you don't fucking say?

Не муабетот е,
Двајцата централни на Баерн не биле на нивото за ЛШ-ЕПИК ФЕЈЛ...Индивидуално можеби да,ама глупаков не сфаќа дека се работи за зонал маркинг и дека е колективна одбрана....

Втора работа на европското било средината на Јуве против таа на Баерн у полуфиналето....Хмммм како тоа Де Роси и Монтоливо ко беа клучни на средината се дел од Јуве?-ЕПИК ФЕЈЛ!

Средината на Јуве боља од таа на Баерн-ЕПИК ФЕЈЛ!

Хеј не си ти за Дортмунд ко колегине твои? :)
Абе ептен ми се свиѓа како работи Баерн како клуб и заслужувате тоа да ви се врати како награда е сеа не дека ќе ми пречи и Дортмунд ако освои, само мислам дека уште се неискусни за оваа фаза, има време за нив :)

Дечки честитки за победата вечерва..И најверојатно пласманот во полуфиналето.Сите играчи што играа ви се за секоја пофалба освен Робен до негде...Иначе за Манџукич не знам што да кажам само :cuc:..

Глеј ги ретардиве бе :D
560829610.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom