Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Рибери црвен али Видал и Киелини имаа едно 5 фаула за жолт картон така да исти курац Видал требаше да добие жолт уште у 20 мин а не судијана ваљда му прости дека знаеше дека ќе отсуствува да добиеше тогаш жолт немаше да иде ко камиказа на секоја топка после тоа да не зборам што и два пати ја мавна со рака Киелини 10 лакти му удри на Манџо само изглеа не виде судијата тие се санкционираат со жолт. Тоа исто на Манџо пеналот сумливо беше како и да е реков лошо судење за двете страни

ZA VAS BESHE SUPER SUDENJETO...

kakvi penali madzukic zboris.. CIST OFFISDE I CRVEN ZA RIBERY

samo ovie trebaa:)

+ LICHSTINER ne beshe za ZHOLT

So vakva igra i + koga ke se otvorite ne vi e pisano dobro.Najiskreno mislam deka Vidal vi e najakiot igrac,a bez nego nemate sansi..Isto odbranats sto ja falese/falevte ne vi e ama ic granitna..
Никој не ти рече дека Јуве ќе се отвори во Торино. Јуве не зависи од еден играч, тоа добро да го знаеш.
А, вие пак таа одбрана кога денеска имаше лош ден не успеавте ниеднаш да ја искористите. Двата гола беа сосем одделни ситуации. Односно доминацијата на Баерн денеска, во ниеден момент не донесе гол.

ZA VAS BESHE SUPER SUDENJETO...

kakvi penali madzukic zboris.. CIST OFFISDE I CRVEN ZA RIBERY

samo ovie trebaa:)

Да бе да дека си фан на Јуве па сите ситуации ти се глеаат против Јуве ај така е

Не беше офсајд, нозете на Манџо не беа во офсајд. За Рибери требаше жолт минимум да, но од судија до судија е тука одлуката за црвен. Не беше намерен стартот.
И гледам се буните за жолтиот на Лихтштајнер, па луѓе чиста глума, а сите знаеме дека за тоа жолт се добива.
И не викај толку ти.:icon_lol:

ај уштеедна ке кажам не е ова кошарка па дасе гледа со нозете каде гази во фудбал се гледа воздушна линија

А нешто тоа ќе сменеше резултатски? И да, беше за жолт, се фрли во Данте и во скокот дури успеа да се изврти за 360 степени и тресна на газето мислиш Данте го отпрал. Добро е што видоа судиите така да сосема заслужено жолт картон.
--- надополнето: 2 април 2013 во 23:39 ---
Никој не ти рече дека Јуве ќе се отвори во Торино. Јуве не зависи од еден играч, тоа добро да го знаеш.
А, вие пак таа одбрана кога денеска имаше лош ден не успеавте ниеднаш да ја искористите. Двата гола беа сосем одделни ситуации. Односно доминацијата на Баерн денеска, во ниеден момент не донесе гол.

Друже искрено тешко да направите чудо во Торино, секоја чест и за вас, но повеќе од пола работа завршивме денес. Се гледаме можеби пак следната сезона во ЛШ.

Не донесе гол, таква екипа сме, доминираме ама Робен не ебе. Ќе видите догодина со Левандовски и со Гетце. :icon_lol: Ии вие со Љоренте ќе сте многу појјаки.:icon_mrgr:

Ули, пријателе знам дека ќе биде тешко ама нема не личи уште сега да се стави крај. Коцките малку да се поклопат за Јуве (се разбира без малку среќа нема да може да одиме никаде во реваншот) па не сте свесни што може да направи Јувентус арената.

Епа треба да размислите два пати пред Робен да го уфрлите :)

Ули, пријателе знам дека ќе биде тешко ама нема не личи уште сега да се стави крај. Коцките малку да се поклопат за Јуве (се разбира без малку среќа нема да може да одиме никаде во реваншот) па не сте свесни што може да направи Јувентус арената.

Имаш си право на надеж и надевај се но многу тешко.

Ако не даеме гол на Јувентус арената имате и те какви шанси, а ако даеме гол 4 гола нема да даете па светот нека се преврти. Плус нас ни се враќа клучен играч у средината, а вие ги немате Лихтенштајн и Видал.

незнам како се буна овја од јуве како имаа лице Видал само колку стартови за золт направи а да не звориме за Келини кој 2,3 пати јако му а закачи на Манчо со лакт баш чист лакт,пред утакмица се палеја не биле Хамбург не биле Аугзбург па барем тиа ни направиа појче шута у гол за разлика од овја

Крос изгледа го јадеше стапот утре ке се знае диагнозата,е сега да не се чудиме Риберѕ ако го казна!!!

Ако не даеме гол на Јувентус арената имате и те какви шанси, а ако даеме гол 4 гола нема да даете па светот нека се преврти. Плус нас ни се враќа клучен играч у средината, а вие ги немате Лихтенштајн и Видал.
За ова нема дискусија.

Стварно Боби муабетите ти се... ако даеме ако не даеме :ROFLMAO:

Абе Гомез е Боби?:pos:...инаку сосема заслужена победа не очекував дека Баерн вака ќе влезат во натпреварот можеби затоа што дојдоа во водство од 20та секунда ама бидно го надиграа Јуве за кој не се сеќавам ни во најлошите времиња вака да изиграл. Како и да е има уште 90 минути па се надеваме дека и во Торино ќе биде добра утакмицата и судијата ќе го нема воопшто :)

553019_10152714760905137_967729302_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom