ЧЕНТО
Претседник
- Член од
- 27 јануари 2007
- Мислења
- 8.239
- Поени од реакции
- 4.839
Na kogo mu nosese Barsa konkurencija be? Na Abidal koj se razbole?Koj drug igrac bese zagrozen od klucnite igraci?Citas li sto pisuvas ti be?
Go sakas Suarez za naredna sezona i slicni sranja a vikas nikoj ne treba da se smeni.Kaj ke igra toj?Ili ke gi ceka Mandzo i Gomez da imaat golgeterski post?
Ako ti e za instant uspeh navivaj za Barsa.Barsa ova,Barsa ona.Baern gi ima site predizpocii za da hara no ne go pustaj mozokot na pasenje.Mn se filmas ili pak mislis topla voda e osvoojuvanje na LS.Kvaliteten tim ne znaci i uspeh siguren.
Какви глупости пишуваш ни сам не си свесен.....
Зашто мора да биде некој загрозен жити све???Не носиш квалитетни играчи да загрозиш некого,носиш за да ја појачаш конкуренцијата и да ги направиш и постоечките подобри,да ги натераш да играат подобро за да ја задржат позицијата....Да можеш да ги смениш кога ќе им падне формата...Не треси глупости затоа..
ЧИТАЈ што се пишува...
И да дојде играч како Суарез,нема никој никого да чека,не сме на автобуска...Ако е боље ќе ги седне и Манџо и Гомез на клупа...Или ќе ги натера да играат уште подобро...Али тоа е хипотетички...
Ако некој се филма тоа си ти,пошто ги креваш у небо.....А забораваш дека пред неколку месеци изгубија финале ЛШ на домашен....Ја ти викам не се летај,прво нека дојдат титулите па после може да праиме муабет дали може подобро од ова....Немој да мислиш дека 6 гола против Вердер ќе ја направат на крај успешна сезоната...САМО титули се бројат годинава...се друго е неуспех.