Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.562
- Поени од реакции
- 26.688
Коа ќе ми текне дека Фрингс играше кај нас....Сфаќам колку е сменета бундеслигата![]()
Не те разбирам, де биди појасен ако сакаш

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Коа ќе ми текне дека Фрингс играше кај нас....Сфаќам колку е сменета бундеслигата![]()
Не те разбирам, де биди појасен ако сакаш![]()
Па мене Фрингс некако најмногу ме потсеќа односно ми е синоним за периодот до 2006 година во фудбалска Германија...Тука е и Балак секако...
Тоа беа години,една година Баерн,па другата НЕ-Баерн,па пак Баерн и све така.Наизменично зимаше титули у Бундес...У ЛШ од финалето натака идеше надоле скроз...Али Бундес беше бастион,углавном купуваа кој сакаа али секако од Бундес...Тактиката беше,ако извадат јака екипа,утепај ги и тоа му успеваше на Хенес.Се сеќавам во едно лето на Леверкузен им ги земавме Балак и Зе Роберто а после и Лусио....
Драго ми е што се сменија работите,но уште подраго ми е што Хенес е човек кој се прилагодува,кој управува со екипата према околностите а не према неговите сфаќања....Затоа и успешно ја направи таа смена на генерација Ефенберг Кан и компанија.
Денес го имаш Дортмунд јачи него икад,кој го прави Баерн уште појак.Леверкузен више не ти продава играчи и слично....
Спасо пише кирилица.![]()
Спасо пише кирилица.![]()
Нема организација за вечер, а со место наоѓање без резервација ќе биде потешко пошо е петок вечер. Вторник вечер ако си Скопје, во "Барселона" ќе се гледа утакмицата на улица Македонија заедно со навивачите со Арсенал. All hell breaks loose.Ke se gleda li nekade Bayern denes , ja doagam vo Sk i bi sakal nekade na pivo da sednam . ako ima nekoj kandidat za sedenka i fudbal neka mi pise po posta .
Вие најверојатно ке сте горе,ако може да се сместите таму,фановите на Арсенал ќе бидат позади.Нема да сте у иста просторија како што знамНема организација за вечер, а со место наоѓање без резервација ќе биде потешко пошо е петок вечер. Вторник вечер ако си Скопје, во "Барселона" ќе се гледа утакмицата на улица Македонија заедно со навивачите со Арсенал. All hell breaks loose.![]()
Годинава Волфзбург играат како во Франција 2 лига да се.Не даваат многу голови.За сега имаат само 22 гола во 21 натпревар.Може денес да се израмнат и да си имаат рамно по 1 гол просек на натпревар.Вие најверојатно ке сте горе,ако може да се сместите таму,фановите на Арсенал ќе бидат позади.Нема да сте у иста просторија како што знам))
Вечер играте ? Ќе примате 1 гол ? Гледам 1,6 коеф е..![]()
Уште формалности останале за трансферот на Лева во Баерн.
Јас би рекол bitte nicht!![]()
Уште формалности останале за трансферот на Лева во Баерн.
Јас би рекол bitte nicht!![]()
Шо прави Хајнкес? Пак не одмара играчи, Шакири и Робен можеше да ги пушти во стартниот состав.