Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Мартинез вреди секое ебано евро платено за него....Таква стабилност на средината не сме имале од времето на Хитцвелд....

Преку дечкото мува не прелетува,пресече милион топки,скоро да не утна пас....Се враќа и до задњата линиција по потреба како централен! Затоа и Швајни толку доаѓа до израз....

У Бундес и голман не ни треба!
Moже со Барса да преговараме за Валдез. Озбилно. :pos::pos:

Па не за џабе толку Дел Боске збореше дека Мартинез е ѕверотиња роден лидер мува не му поминува на средина и не само што е ѕвер на терен туку е и одличен карактер одма се вклопи у тимот и се глеа ведар човек перфектен играч под Гвардиола уште толку има да цвета

Робен кога треба да добаци,тој тогаш солира и обратно.:)Го има изгубено компасот дефинитивно.Гомез му даде супер пас и беше во пол позиција но го претрча Колашинац.:facepalm:Тој лобот беше ужас,за 4-5 метри да потрчаше на десно ќе имаше празен гол.Многу шанси искикса а за последната шанса во 90-та минута беше како аматер.Кога му асистираше на Гомез ја смири ужасно топката и не можеше да шутне па затоа и ја добаци.Да ја смиреше добро на гради,ќе лупаше волеј.:DНо,сепак тешко е да се вратиш на старата форма после долгата повреда.Да се надеваме дека ќе распали во следниов период холанѓанецот.(y)

Боатенг не се виде на натпреваров=одлилно си ја заврши работата.

Гомез беше скоро па во топ форма.Гол и асистенција и + голема борба со Мецелдер.Како му идеа играчине од Шалке тамам кога ќе се наместеше на полу-прилика,абе на раат не го оставија.:noze:
Mалку повеќе од 11км истрча,значи дека се бори и се враќаше и поназад.Ја сум задоволен од него,како и Јуп кој се израдува на пасот/асистенцијата на Робен(ме2:D ) повеќе од голот на Гомез.:icon_lol:

Луис Густаво дефинитивно ги има измислено клизачиве.:vozbud:Полуфиналето во ЛШ против кралевите ми заминува како лента во моментов.Тие фамозни клизачи кои ја изнервираа кралицата Роналдо.

Рафиња добар пробив направи и имаше потенцијална гол шанса но Робен одигра себично и не му добаци.

Контенто имаше добро уфрлување но не се разбраа со Гомез и ја нафрли поназад топката, за разлика од Гомез кој очекуваше "пред нос" да му ја набаци.:)

Севкупно фантазија беше натпреваров.Тоа е тоа што го посакував,добар перформанс а не само добар резултат.Рибери е права машинерија,си ја заврши неговата работа на денешниов натпревар како што си знае.:cuc:Само зашто одма отиде во соблекувална не ми е јасно или му беше досадно да ја догледа.:гик:Швајнштајгер импресионираше со делењето на пасови како локумчиња.Алаба распали во последниве два натпревари,тоа е таа форма од лани што ја имаше.Само да не запира.:love:Крос исто беше добар и се залагаше повеќе денес.Лам добри пробиви имаше,Данте кралот како и секогаш,Нојер скоро без работа и за крај новопочениот незаменлив играч ака Хави Мартинез.Човече што ли пие овој после тие катастрофални 5-6 натпревари на почетокот од сезоната сега игра како џони баба.Неговиот преокрет нагло во перформансите беше натпреварот против Хановер со бесниот гол.:cool:Само сега за сега ми делува осамено,но ај има време да се уклопи.:pipi:

Ako ne osvoime LS sve ke ni padne u voda . Baern e preporoden samo poradi politikata na Uli , rezultatot si dojde sam po sebe inaku sakam posebno da istaknam deka uste dve tri godini Alaba ako se razviva so isto tempo ke go imame najdobriot lev bek na svetot .

Оваков голман не смее да стапне на Алианц....Со Пепе Реина двајцата заедно у Дортмунд нека идат...
Вајденфелер за нив е бог.:D

Абе овој Адлер збесна,ја врати формата 99%.Нешто ми вели во потсвеста дека ќе го бенчува Нојер во германската репрезентација.Што викаш ти и остали баварци?:cenzura:

Абе овој Адлер збесна,ја врати формата 99%.Нешто ми вели во потсвеста дека ќе го бенчува Нојер во германската репрезентација.Што викаш ти и остали баварци?:cenzura:
Не само Адлер има конкуренција голема за голманската позизија во репрезентација, Ноер не смее да падне од форма пошо одма лета. Ама не верувам дека ќе падне од форма. Инаку Адлер е цар, добар е сезонава, посебно после со нас утакмицава кога Крос глата ќе му ја скинеше со шутот. :)

Аааа ќе го бенчува....Ули рекетари ќе му пушти на Лев :pos:

Ноер и Адлер ти се ко Кан и Леман,само што Адлер е едно три пати боље од Леман :pos:

Ноер не е само голман,Ноер е лидерот,духовниот водач,пастирот...Ноер кога екипата губи игра лажна деветка :pos:

Иначе Баерн вака ако продужи Ноер годинава ќе мора да бара и друга работа,втора смена,пошто ова е поише хоби...
--- надополнето: 9 февруари 2013 во 21:45 ---
1695702_full-lnd.jpg

АЈМООООО ЛШ СЕ ЧЕКА!!!!BRING ON ARSENAL!!!!:vozbud:

Па не за џабе толку Дел Боске збореше дека Мартинез е ѕверотиња роден лидер мува не му поминува на средина и не само што е ѕвер на терен туку е и одличен карактер одма се вклопи у тимот и се глеа ведар човек перфектен играч под Гвардиола уште толку има да цвета
Нека гледаат Реал како паметно се трошат 40 милиони... :pos::pos: Не на Модриќ као мушмула што е, викаа нивните навивачи Мартинез бил преценет Баскиец, а Модриќ бил the man. :ROFLMAO:

Нека гледаат Реал како паметно се трошат 40 милиони... :pos::pos: Не на Модриќ као мушмула што е, викаа нивните навивачи Мартинез бил преценет Баскиец, а Модриќ бил the man. :ROFLMAO:

Модриќ е последица и продукт на хрватска МЕГА пропаганда по сите можни медиуми за нивните Момчади и Играче липе....И на Мамиќ мафијашот,кој ја спроведува таа пропаганда...

Не дека им се лоши играчите да не ме разберете погрешно,али ги прават дека се Џони Браво....Модриќ еден пас ќе напраи на утакмица и нареден ден по новини,Модриќ најјак,го напраи клучниот пас на утакмицата....Истото беше дур играше у Тотенхем кај што требаше и да си остане!

Bayern 79-61 Alba Berlin

Секаде газиме да си ибеме колективот :D

Ули од кобасиците сам ги спонзорира кошаркарите :pos:

Напраил со мекдоналдс договор,пун пари е...
--- надополнето: 10 февруари 2013 во 19:08 ---
Mario Gómez ја договори кладбата за аватар бе? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom