Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
на трансфермаркт се збори за у Петок коа му е и роденден на Пеп е сеа у колку саат ќе се дознае утре нема гајле за тоа медиумиве у германија рачунај цел ден ќе дремат за да дознаат

Bidejki mu e rodenden ke odat na taa finta za publicitet , 99 % e ke bide presot vo petok .
--- надополнето: 16 јануари 2013 во 23:34 ---
ова ви е најактивен ден у историјава на Форумот :)
бтв. честито фино трансферче :)

Epa ne sme ko vas i da prdnime da si kazuvame ovde
:)

Сега све што треба е играчите да дадат СЕ за Јуп.....Мора да се прости со сите можно титули...Мораат да дадат се,поготово после потписот на Пеп,затоа што знаат дека Баерн има страшна иднина пред себе....

Особено мислам на максимум во ЛШ!

Незнам колку плата земаше Пеп во Барса?

Invader ???

И плус ти како еден од најголемите мастурбрирачи на Клопо, за кого ќе навиваш од сега. :D
Околу 10 земаше во Барселона мислам.
Иначе за Германците ќе навивам јас :) Не бе, нема везе тоа што ми се свиѓа играта на Дортмунд. Никогаш го немам хејтано Баерн, баш напротив имам огромен респект до тимот.

Сеа Швајни догодина централен коа ќе игра,ќе ве видам тогаш....:pos:

Ni se proseta so mai4ka FCB :D ama ako , dobar bese prviot body language kontakt so Robben
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 00:12 ---
So Guardiola mislam deka ke KLAVAME POKJE GOLOI :) :) :) :) :) :) :) : ): ): ):) :pos:
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 00:23 ---

Немој да се чудите ако прочитате утре дека Робен ја обновил повредата, видовте како Пеп го пипна два пати по ногата.. :pos:

Честито нов тренер инаку, со среќа нека му е! (y)

Значи тоа што збореше Кан,знаеле копилето....

Јас Кан го гледам во иднина како наследник на Хенес, секако доколку сака да го работи тоа и ако му дадат. Човекот е асоцијација за Баерн

И така не ни одеше со вас, уште Пеп ви фалеше во екипата. :D Многу ме интересира како ќе игра Баерн под водство на Пеп. Ќе биде се поинтересна и поинтересна Бундеслигата. :)

И така не ни одеше со вас, уште Пеп ви фалеше во екипата. :D Многу ме интересира како ќе игра Баерн под водство на Пеп. Ќе биде се поинтересна и поинтересна Бундеслигата. :)

И мене....Од маркетиншки аспект ова е страшен потег за Бундеслигата пред се и големо признание за нејзиниот напредок и повраток во топ 3 лиги у свет...

Мојата теза е дека паметен човек каков што го сметам Пеп би го одбрал Баерн од повеќе причини...Баерн е реално е екипа која се градеше некој си 6 години од 2007 кога се менуваше генерацијата на играчи...

Пеп оваа екипа може само да ја доусоврши да и го додаде тоа што и фалеше во финалињата ЛШ последните години...Таткитчки тотално му одговара,и од други аспекти...

Такада мислам дека ќе продолжи со успесите и овде иако ништо не е гарантирано.

Па и демек Бускетс бил на листата на Пеп, не верувам во тоа туку верувам дека одамна бил договорен со нашата управа и дека Пеп настојувал да го ангажираме Мартинез. Ете тоа е.

Инаку уште пред новата година Хајнкес ја известил нашата управа дека на крајот на сезоната ќе се пензионира.

Според германските медиуми денес Баерн ќе претстави нов спонзор. Исто дека ќе има прес во 11.30.

bayern_fan ?

Според германските медиуми денес Баерн ќе претстави нов спонзор. Исто дека ќе има прес во 11.30.

bayern_fan ?

според ТЗ деновиве ќе се претставел спонзорот незнаам дали денес а пресконференцијата е сега во 11:30 ќе ја глеам на SSNHD али нема да биде со Гвардиола па ќе видиме што како ќе се каже

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom