Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Пеп знаел и веќе Германски.

Не е голема филозофија,поготово ако е доста интелегентен како што викаат,нема да има проблем за тоа ја мислам....

И НЕКА ПУКНЕ АБРАМОВИЧ И АРАПИТЕ ОД СИТИ СМРДЕНИ!

Наредната сезона ќе го гледам во живо :vozbud: Ако не заебат работа овие моиве од втора бундеслига.

Абе, дај направете меме со Филе и неговите претпоставки за тоа каде ќе иде Пеп :)

Нешто во стилот на Екстрим:pos:

БРАВО ЗА УПРАВАТА!!!

Ова е масло на Хајнкес и Замер по мене...И двајцата имаат одлични фудбалски контакти,и двајца се луѓе со визија...

И голема чест му направија на Хајнкес со Гвардиола како негов наследник за крај на неговата кариера у голем стил!
--- надополнето: 16 јануари 2013 во 22:32 ---
Абе, дај направете меме со Филе и неговите претпоставки за тоа каде ќе иде Пеп :)

Нешто во стилот на Екстрим:pos:

:pos: Типот,што му се дешава чекам да се самозапали пред седиштето на Барселона...:pos:

Него брат му на Пеп му рекол дека у Англика ќе иде :pos:

И денес кај него на фејсбук ко у турска серија ШОК ШОК ШОК :pos:

Не се знае колку пари уште, ама според мене се над 9-10 милиони е лудо.

Незнам точна информација, ама во Англија кај шо се расфрлаат пари најплатен е Венгер со негде 7м фунти по сезона.

Незнам колку плата земаше Пеп во Барса?

Invader ???

И плус ти како еден од најголемите мастурбрирачи на Клопо, за кого ќе навиваш од сега. :D
--- надополнето: 16 јануари 2013 во 22:39 ---
се врти на трансфермаркт дека може у петок и на германски да зборел :eek:
трансфермаркт падна цел сервер прееска... :pos::pos:

Не се знае колку пари уште, ама според мене се над 9-10 милиони е лудо.

Незнам точна информација, ама во Англија кај шо се расфрлаат пари најплатен е Венгер со негде 7м фунти по сезона.

Незнам колку плата земаше Пеп во Барса?

Invader ???

И плус ти како еден од најголемите мастурбрирачи на Клопо, за кого ќе навиваш од сега. :D
--- надополнето: 16 јануари 2013 во 22:39 ---

трансфермаркт падна цел сервер прееска... :pos::pos:

Мурињо зима негде 13,Пепе исто тука негде зимаше....

Иначе многу интересна работа,незнам дали приметивте али Хајнкес ќе ОСТАНЕ во клубот со друга функција во структирите на клубот...

Значи тоа што збореше Кан,знаеле копилето....Вероватно Хејнкес ќе биде тука да асистира сооглед дека знае шпански,ги знае приликите и во Шпанија а секако и Германија,и ќе може не некој начин да придонесе стручно!

Daj be stvarno , eve Bobi e stopen za meminja da klava neka proba da istomaci toj :D , osekam deka prvo ke ide Robben na transfer list i ke se zima Goetze ... ocekuvam so Pep da im se izramnime na Milan so tituli vo LS ! Malku optimisticki no ako Pep ostane WHY NOT !

Daj be stvarno , eve Bobi e stopen za meminja da klava neka proba da istomaci toj :D , osekam deka prvo ke ide Robben na transfer list i ke se zima Goetze ... ocekuvam so Pep da im se izramnime na Milan so tituli vo LS ! Malku optimisticki no ako Pep ostane WHY NOT !

Прво со нас треба да се израмните. Не летај многу:ROFLMAO::pos:
--- надополнето: 16 јануари 2013 во 22:46 ---
:pos: Типот,што му се дешава чекам да се самозапали пред седиштето на Барселона...:pos:

Него брат му на Пеп му рекол дека у Англика ќе иде :pos:

И денес кај него на фејсбук ко у турска серија ШОК ШОК ШОК :pos:

Сега читав сФе што има постирано. За толку инсајдерски информации што ги има, многу изненадено ми делува:pos::pos:

Мурињо зима негде 13,Пепе исто тука негде зимаше....

Иначе многу интересна работа,незнам дали приметивте али Хајнкес ќе ОСТАНЕ во клубот со друга функција во структирите на клубот...

Значи тоа што збореше Кан,знаеле копилето....Вероватно Хејнкес ќе биде тука да асистира сооглед дека знае шпански,ги знае приликите и во Шпанија а секако и Германија,и ќе може не некој начин да придонесе стручно!

Официјално ова?Досега само шпекулираа.

Vie ste vekje pominati samo nema koj da vi kaze :) : :) :)
--- надополнето: 16 јануари 2013 во 22:49 ---
Официјално ова?Досега само шпекулираа.

Ako ubavo e da se ima strucen kolegium vo klubot , super e toa .

Прво со нас треба да се израмните. Не летај многу:ROFLMAO::pos:
--- надополнето: 16 јануари 2013 во 22:46 ---

Сега читав сФе што има постирано. За толку инсајдерски информации што ги има, многу изненадено ми делува:pos::pos:

Само покажува колку појма нема,и колку е све ко нас сите,лап топ новинар,читка по форуми....Шета околу Кам Ноу да не чуе некој инсајдерска информација од тие тревата што ја поливаат :pos:

Само покажува колку појма нема,и колку е све ко нас сите,лап топ новинар,читка по форуми....Шета околу Кам Ноу да не чуе некој инсајдерска информација од тие тревата што ја поливаат :pos:

Брат, да не ме сфатиш погрешно, јас го почитувам секој човек што си ја работи својата работа. Тој работи или барем мисли дека работи (сам си знае) како новинар и се е тоа во ред, само ме нервира кај него тоа што работи или уште полошо живее во фазонот „се согласувам со тебе, се додека мислиш како мене“.

Брат, да не ме сфатиш погрешно, јас го почитувам секој човек што си ја работи својата работа. Тој работи или барем мисли дека работи (сам си знае) како новинар и се е тоа во ред, само ме нервира кај него тоа што работи или уште полошо живее во фазонот „се согласувам со тебе, се додека мислиш како мене“.

Епа и ја истото....Никој не вика дека е забрането да работиш како новинар,или слично,таман работа...

Ама начинот на кој се поставува во стилот само јас знам вие ништо не знаете е смешен,зошто фактите го побиваат...

Дај боже да беше како што се претставува,десна рука што се вика у Барселона,така голем клуб па и ние од Македонија да имавме некој професионалец кој ќе биде од тие кругови,ама не е така,затоа што пак ќе речам фактите го побиваат,неговите изјави...

На страна тоа е што е апла пристрасен,се прикажува ко спортски новинар а све што збори е Барса Меси Меси Барса Иниеста....Да не зборам што е прв е да критикува само за Македонија од таму од Барселона...лесно е тоа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom