Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Ме интересира зошто го пикнаа во затвор,кога тој си подметнал пожар на СВОЈ имот?
Или тој имал друга намера... нешто со осигурувањето на имотот па да добие пари или што?
Бидејќи беше осуден дека намерно го подметнал пожарот за да изнуди пари од осигурителната компанија.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Кој епик фејл! :facepalm:

А и бил пијан :rolleyes:
--- надополнето: 24 декември 2012 во 15:34 ---
Бидејќи беше осуден дека намерно го подметнал пожарот за да изнуди пари од осигурителната компанија.

Тоа не верувам дека сакал да изнуди пари, едноставно бил пијан и се случило што се случило.

А беше и во мала депресија поради повредата..и му се собра се и запали куќата :D
--- надополнето: 24 декември 2012 во 15:40 ---
А и бил пијан :rolleyes:
--- надополнето: 24 декември 2012 во 15:34 ---
Тоа не верувам дека сакал да изнуди пари, едноставно бил пијан и се случило што се случило.
Така прочитав, така знам...

Го рокнаа в затвор бидејќи куќата не беше негова т.е мислам дека беше изнајмена..:нинџ:

Да, под кирија беше ама и имал пробмели со женаму. Плус има шпекулација дека доста почна да пие, по шише виски на ден. Колку е точно не знам, ама да подметнеш пожар многу се казнува и плус соседните куќи биле во опасност. Не е играчка.

Сме сакале да го доведеме фитнес тренерот од Леверкузен кој се смета за најдобар во Германија и според Bild Леверкузен ќе го пушти, но за возврат го барале Емре Џан :rolleyes:
tauschgeschaeft-fitness-coach-514.jpg

да го позајмиме може, но да го дадеме за еден фитнес тренер не, не смееме таква грешка да направиме :cautious:

Нереално поред мене. Леверкузен на таа позиција нема потреба и не гледам оти би го зеле Чан. А и плус Баерн ако го сака фитнес тренерот има други начини да го донесат.

Да се пушти вакво богатство за фитнес тренер ....:eek:
15795205.jpg

Лош трач.:X3:

Пратете го кај нас на позајмица ;)

Не е лоша идејата, мада верувам дека ќе го пратат негде друго, Нирнберг или Хофенхајм, детето е злато вредно.
Епа е, затоа кај нас добро би му дошло, па после и за 5м ќе ви го одкупиме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom