Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Како беше онаа страната да видам кои утакмици на која програма ке ги даваат? Live on sat така нешто а е оваа не ми ја отвара...ај ако знае некој...дали ке не даваат на EuroSport2 Баерн-Хановер? :)
За кој ќе навиваш денес? :)

За Баерн Минхен! :) а и така така ке се случи петарда на алианц :D нема шо да се збори тука :)
Каква петарда бе, а и коефициентот е смешен... 1.2... хахаха А Хановер се 5та најјака екипа во лигата.

Каква петарда бе, а и коефициентот е смешен... 1.2... хахаха А Хановер се 5та најјака екипа во лигата.
Абе добро сеа јас петарда кажав...ај да не претеруваме 2-0 3-0 зошто да не биде? Сеа Хановер не се баш којзнае што а на гости се катастрофа оваа сезона само со Вофлсбург второ коло 0-4 и сега скоро со Штутгарт победиа.И плус фактот дека Диуф е повреден и Дидиер Ја Конан нема да игра..а овој Хусти нема добиено одмор човекот душа нема...Фелипе повреден Андреасен повреден.А факт е дека со Баерн Хановер и тоа плус на гостувањето нема некои резултати којзнае какви :D

Ја унапред кажувам,без 4,5 гола не сум задоволен....

Идемее стартни постави Bayern Munchen-Neuer,Dante,Martinez,Badstuber,Lahm,Schweini,Kroos,Ribery,Alaba,Muller и Mandzukic.
Hannover 96- Zieler,Cherundolo,Eggimman,Pinto,Hagui,Huszti,Stindl,Rausch,Schmiedebach,Sobiech,Diouf.
Составот на Хановер ми е чуден некако :D

Дупи Хајнкес....Зашто не го седне Крос малце,Шаќири да игра,не сфаќам!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom