Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
А што ако го земеме Снајдер зимава(може да игра ЛШ),и го продадеме Тимошчук? :D:D

Ќе има ли крај после за нас? Што мислите вака,ја мислам дека реално е...Не е многу скап сеа,искусен е у ПМ,топ лекари имаме ќе го средат ако треба.

33mpwub.png

:pos::pos: Дупи си ги!!!

ibhd6RjOy7t0F.gif

impsjVRdejAUu.gif

Сексање голов!!!

ib1bRk9dQBc2fs.gif

Микрофонот на сцена :pos:

Samo psihicki da se sredat malku i da ima koj da pisne malku vo timot koga ke bide naj potrebno i Liga na Sampioni e nasa kako od sala !

Igorcemk денес заборај да не пофалиш колку сме јаки. :D
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 22:56 ---
http://gomezbutton.de/
Не бев викендот дома Боби, дури пред малце дојдов не ги видов утакмиците али резултатот си кажува се! Секоја чест, ги прегазивте.

Тоа е тоа што го барам од дефанзивците, Бадштубер и Боатенг немаат постигнато гол со глава, нека учат од Данте. Инаку на Данте мислам дека му е зациментирано веќе местото во одбраната, тој е шефот, сега нека се борат Бадштубер и Боатенг за едната позиција :cautious:

Нашиот Зе Роберто уште игра супер иако има 38 години :D , во Гремио, еве каков гол постигнал денеска :vozbud:

Зе Роберто играчиште,чудесии праеше!

Многу ми е ќејф за Мартинез....Момакот се гледа дека се од себе дава да се вклопи 100%.У саботата топ утакмица изигра,иако има простор за многу подобро...Мислам дека ко темпирана бомба е за нокаут фазата ЛШ каде највише ќе ни треба...

Баш денес читав,ја објаснува разликата со Билбао.Вика таму морал да игра доста подефанзивно,скоро ко либеро.Овдека вика 6ките имаа повеќе простор да вметнат свои елементи во играта...И дека со Швајни се укомпонирани одбрана-напад.Кога едниот напаѓа другиот чува и обратно!

Челзи понудиле 40 милиони и Торес во замена за Гомез. Баерн Минхен ја одбиле таа понуда, сакале само 40 милиони. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom