Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Поред мој најнови информации што имам читано, Геце од 2014та има клаузула од 50м ЕУР. Пред 2014 шансата е премала да си замине. Не е само до парите, и самиот Геце мислам не би сакал сега да си оди.

не бе 50 мил ја мислам 40 мил а Ројс има 34. Али и на двајцата мислам секоја година им се намалува клаузулата пример ако Геце има 40 мил во 2014 у 2015 ќе му биде 30инешо
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 01:43 ---
башка сеа сигурно Геце не би си идел од Дортмунд мин уште 2 години башка сеа Баерн мн играчи има затоа таму 2014/2015 се поклапаат коцките му истекува на Робен договорот и башка ќе биде постар а Геце таман ќе има 21,22 години

Геце и Ројс сигурно ќе играат уше една сезона во Дортмунд, за повеќе не знам :unsure:

не бе 50 мил ја мислам 40 мил а Ројс има 34. Али и на двајцата мислам секоја година им се намалува клаузулата пример ако Геце има 40 мил во 2014 у 2015 ќе му биде 30инешо
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 01:43 ---
башка сеа сигурно Геце не би си идел од Дортмунд мин уште 2 години башка сеа Баерн мн играчи има затоа таму 2014/2015 се поклапаат коцките му истекува на Робен договорот и башка ќе биде постар а Геце таман ќе има 21,22 години

Moжно, не знам ија точно и највероватно само Геце и челниците на клубот знаат. Ама до 2014, убо викаш, ќе биде во Дортмунд.

Германското обвинителство го превзема случајот со Манџукич
Ајде наздравје нека е, дај боже да помине без казна, во спротивно незнам шо казна би му опнале, и како би завршило сето овоа. Абе кој кур му требаше да меша политика да му ебам семката :facepalm:

Парична казна, ништо поќе.

tumblr_mdvxb9mHhh1ro94ojo3_500.gif

TIME HAS COME......

Neuer – Lahm, Dante, Badstuber, Alaba – Martínez, Schweinsteiger – Müller, Shaqiri, Ribéry – Mandzukic.

Шакири треба и заслужува да стартува

Шаќири ако игра на неколку натпревари по ред очекувам да експлодира, момчето е стрела, игра со срце и дава максимум од него!

Утре петарда очекувам најискрено....Неможе оваква екипа со 1:0 да се задоволува да калкулира...

Нема претпазливост,нека дадат 2 гола,али затоа 6 ќе примат!!

Не поврзуваат со некој Бразилец Фелипе Андерсон (19 год.) од Сантос

Поише клубови се во игра....Кај го прочита ова за нас?

http://www.transfermarkt.de/de/felipe-anderson/profil/spieler_159372.html

Па нормално дека повеќе клубови се заинтересирани, тоа значи дека е стварно квалитетен :sneaky:

На goal.com читав уште пред една недела имаше, и овие денови имаше на TZ дека е можно да купиме играч во јануари, покрај Горецка од Бохум кандидат е и Андерсон.

Како беше онаа страната да видам кои утакмици на која програма ке ги даваат? Live on sat така нешто а е оваа не ми ја отвара...ај ако знае некој...дали ке не даваат на EuroSport2 Баерн-Хановер? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom