Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
158433hp2.jpg

:pos: :pos: Како го гледа, нешто не му е јасно.

Сеуште не се откажуваат од Брено. До крајот на сезоната мислам дека е краен рок за него, ако не покаже нешто шут карта. ДВБ е стар и тој ке си оди, а евентуално ако си заминат двајцата би се отворило место за да се врати Хумелс, тамам со другарчето Бадштубер да си се подружат. Ке бидеме како Дортмунд со 3 квалитетни централни.

Договорот на Тимо автоматски се продолжува со 25 одиграни натпревари сезонава (повеќе од 45 мин. ако игра се смета) па претпоставувам дека без проблем ќе ги стаса (како што и Хенјкес вика).

Топ, по мене за таа позиција е супер играч и може комотно да сметаме на него и наредна сезона. Инаку перспективно ќе мора некој да се купи и таму зш инаку сам би останал Густаво. Само не е приоритет, посебно со оглед на тоа што Тимо останува.

dolgo vreme ima sto ne sum vlegol vo forumov no izgleda sum imal lesna raka i eve nesto interesno si najdov :)
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/bayern-legen-reus-konkretes-angebot-vor-meta-1532000.html
sporet tz tajno no sigurno ce si go zememe Reus!
Пиши почесто.

Инаку ако успееме со Ројс зимава ќе биде одлично за летниот дел од сезоната но мислам дека на лето ќе го земаме. :(

Абе ќе зееме некој зимава,ич да не се сеќирате....

А и да не зееме пак ќе си газиме!
--- надополнето: 15 декември 2011 во 21:50 ---
Противник за утре МИЛАН!

Јас немам желби,кој сака нека дојде.Се што сакам е да немаме повредени во пролетниот дел од сезоната.

Скромен си бе имењак ми :)

Јас би Дедо Мраз да ни го донесе Ројс уште зимава ама ај да не биде преку леб погача и јас скромно ќе посакам сите здрави да се во клучниот дел од сезоната. Се додека ни играат Лам, Швајни, Рибс, Робен, Милер (ќе се врати во форма ќе видите), Кроос и Гомез не му се мислам ич - секој може да победиме.

За 2 саати е ждребот инаку. Или Французине или Базел и тамам сме (y)

Заслужен одмор после заебанава група.

Е 1/4 финале ќе биде покољ, можеби некој ќе изненади сега во 1/8 (секако не Базел:D) ама сепак ќе има минимум 5 топ екипи. Јбг, сепак 1/4 финале ќе е...

Ама нема да не има на канал5, и за гледање само стримче. :pos:

Зш не?

Еве им таг: Само на Канал5 - Алпското дерби? или Канал5 ви го претставува Дербито на екипите кои почнуваат на Б? или Рибери и Робен против Шаќири и Фрај единствено на Канал5?

Момци,солиден ждреб,само да не ги потцениме како јунајтед. А нема :)

Жал ме фати за Баер,до врв ќе ги наполнат

Јас сум задоволен од ждребот игравме со Базел веќе но оваа сезона се подобри ама налетаа на нас ...а тоа се знае што значи :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom