Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
grppic_234987_ScheiC39FBVB.gif

После Ел Класико следува Дас Суддерби :icon_lol:

Заебано ќе биде ама одморни се нејќам да чујам некој глуп изговор после натпреваров. Одморни сите, во Манчестер си го ладеа сега мора да се победи.

2:1 за нас и топ сме.

Сме де :D

Ај честито есенска титула ;)

Баерн го гледам како сигурен шампион, ама интересно ќе биде за местата во ЛШ. Дортмунд мислам ќе успее да влезе и следната година друга ќе биде приказната. Можно е и Шалке да влезе ама влето доста ќе се смени тимот...Раул, Фарфан па можеби и Хунтелар ќе одат што би било лошо за ЛШ...

А за Баерн баш сакам Милан да се падне, не дека сакам Баерн да одпадне напротив, ќеф ми прави Италијанска екипа да одпадне од Германска (y)

Игорче јас ти давам лајкови во мислења Борусија против Баерн а ти...? :icon_lol:

Шалке со Полди за Раул се топ спремни за ЛШ. Фарфан и Хунтелар ќе ги задржат мислам (Фарфан е резервна опција за Ројс и мислам дека нема да е потребен... се разбираме :D).

Олиќ останува и дефинитивно (после изјавите на Јуп и Нерлингер дека немаат намера да го продаваат и сам се јави и кажа дека до лето е во Минхен) па единствена шанса нешто да „мрдне“ зимава со трансфери е ако напне Прањиќ да си оди.

Ја и Боби увек сме сакале конструктивни дебати!

Такада не кењајте,ако имате нешто конструктивно,приклучете се на дебатата!!

:pos:

Ај тогаш да дадам конструктивен придонес кон дебатата:

- А кај ќе славиме тројна? Мариенплац нема да собере... :icon_lol:

Игорче јас ти давам лајкови во мислења Борусија против Баерн а ти...? :icon_lol:

За во Германија нормално сум против Баерн во смисла што се конкуренти на Дортмунд, ама во Европските купови сум за Германски тимови. А против Италија дека се најголеми конкуренти во 5-годишната ранглиста, нели едно место плус во ЛШ е во корист и за Дортмунд. ;)

ѕвер Хајнкес изјавил дека треба поголема ротација во тимот да се мењаат почесто играчи за да бидат одморени за сите фронтови и дека летоска ке се зимаат играчи не за замена за некој играч туку да се дополни тимот и да може на повеке позиции да се ротира и Хенес се согласил. Според мене Ројс,еден средина сличен на Швајни box-to-box за замена а и за да игра покрај него коа играме со послаби тимови коа не треба толку бранење и еден централен бек на Ван Бајтен може да му се продолжи договорот али за да си седи на клупа.

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/heynckes-fordert-einen-umdenkungsprozess-1526594.html

Ќе се подземе нешто зимава,ако има соодветно нешто,а има....

Сооглед дека сме го понудиле Прањиќ на Хамбургер со Компири од Седмица,мислам дека Хејнкес си има избрано нешто интересно :)

Могуќе бекче,а могуќе и нешто за средина на терен.Факт е дека Крос е ТОП како 10ка а Милер мора малце на клупа више!

п.с.

По мене најпаметно ќе ни биде Монтоливо да си го зееме!И ич да не му ја мислиме!Крос ќе си го имаме за стално како 10ка.Ако се повреди може некад и место него Швајни,Милер ќе може кај сака,ќе се отворат милион опции!

Прањиќ бил понуден на ХСВ ама колку што скопчав не од нашата управа туку од менаџерот негов... Да не речам сам им пратил CV на ХСВ :pos:

Јбг договорот му истекува за 6 месеци па нормално е.

Инаку сепак мислам дека никој нема да си оди и никој нема да дојде. Болно е да сме толку ебано блиску до „светска класа“ а сепак да не преземеме ништо во таа насока...

Прањиќ бил понуден на ХСВ ама колку што скопчав не од нашата управа туку од менаџерот негов... Да не речам сам им пратил CV на ХСВ :pos:

Јбг договорот му истекува за 6 месеци па нормално е.

Инаку сепак мислам дека никој нема да си оди и никој нема да дојде. Болно е да сме толку ебано блиску до „светска класа“ а сепак да не преземеме ништо во таа насока...

Ќе зееме нешто осечам....ќе дое детенце некое...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom