Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
и заборавив да го кажам овоа...жал ми е шо повторно останавме кратки за квалитетите на Ноер...ќе дојде ли екипа која може сериозно да го загрози Ноер,па да има шанса да ги покаже квалитетите...
--- надополнето: Sep 27, 2011 10:09 PM ---
Tnx. :D бев скептик за него, искрено, ама досега ме демантира на најдобар начин. Нека продолжи вака, немам против ич.:)
ах бе Николче бе Николче...кажи ти како да го натераме Боби да го засака Гомез :D

голем поздрав до тие шо гракаа дека на Бујтен кичма ќе му скршеле...(y)

Јавно се извинувам за мојата искажана недоверба. Капа доле пред се за Јуп заошто ова е негово дело а после и за реализацијата на играчите. Не видов ни една ситуација некој од Сити да беше оставен 1-1 со кој и да е наш. А топката кај нив одма 2-3 во црвени дресови околу него. Колку само топки освоивме на средина и сами не сме свесни.

:cuc:

ах бе Николче бе Николче...кажи ти како да го натераме Боби да го засака Гомез :D

Седи сеа, до мене седеше вечерва, се изеде за головите.:pos: И рече ако даел уште еден гол, ќе се стрижел ко него. Ах Харту што ни направи.:pos:
Иначе имате сите поздрав од него, немал нет.
--- надополнето: Sep 27, 2011 10:12 PM ---
Јавно се извинувам за мојата искажана недоверба. Капа доле пред се за Јуп заошто ова е негово дело а после и за реализацијата на играчите. Не видов ни една ситуација некој од Сити да беше оставен 1-1 со кој и да е наш. А топката кај нив одма 2-3 во црвени дресови околу него. Колку само топки освоивме на средина и сами не сме свесни.

:cuc:

Кажи бе ти како се слави во Минхен.:D

Седи сеа, до мене седеше вечерва, се изеде за головите.:pos: И рече ако даел уште еден гол, ќе се стрижел ко него. Ах Харту што ни направи.:pos:
Иначе имате сите поздрав од него, немал нет.
--- надополнето: Sep 27, 2011 10:12 PM ---

многу знае он како се слави во Минхен..стуткан е дома на топло ич не му чуе за славањето во Минхен :D

Пеер бе 4 и пол саати сум од Минхен :P Овде за Ајнтрахт има :cautious:
--- надополнето: Sep 27, 2011 10:16 PM ---
многу знае он како се слави во Минхен..стуткан е дома на топло ич не му чуе за славањето во Минхен :D

Ќе се стуткам и во Минхен на топлото во тие шаторите на Октоберфест ама тек во Сабота :P

инаку да ве известам дека Фан Клубот од Велес е при крај со изработка на вторите блузи...коа ќе бидат готови ќе ставиме фотка...:vozbud:ќе бидат многу џентлменски :D

298846_2202035063959_1639820959_2099407_1045570981_n.jpg

мислам дека вака нешто треба да изгледаат само што блузите ќе бидат со јакичка...и македонското знаменце би требало да го има на ракавите...

Браво!!
Им покажавте каде им е местото,а тоа е во бедната класа на тимови ! ;)
Спортски поздрав и продолжете со одличните партии ;)

Нека ни е честито победа, иначе нов јузер... пред тоа бев алекс_дарклорд ... али не е битно ... МИА САН МИА :P

Abe dosadno e vekje, stvarno. Van Bajten ne pravi kiksovi, Homez dve shansi dva gola, da nema kogo da opcuesh, 11 utakmici gol ne primame. Aj da vidime koj e mash gol da ni dade. Zveroj bea site osven Rafinha eden pas kao Sumulikovski i drugo top se izigra.

Toa beshe taktikata, ako sakavme petarda ke vlezeshe Robben na poluvreme i ke gi otpukavme. Ama vtoro poluvreme ako vodime igrame pozatvoreno.
--- надополнето: Sep 27, 2011 10:30 PM ---
Tnx. :D бев скептик за него, искрено, ама досега ме демантира на најдобар начин. Нека продолжи вака, немам против ич.:)
Te skara Fros i odma go falish... :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom