Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Џеко и Манчини пред натпреварот:

Блаблаблаблабла
439x.jpg

Џеко и Манчини по натпреварот:

article-2042610-0E1DC1D300000578-543_468x313.jpg

article-2042610-0E1DBDF700000578-354_468x286.jpg

article-2042610-0E1DBC9E00000578-570_468x286.jpg

:icon_lol:

Џеко и Манчини пред натпреварот:

Блаблаблаблабла
439x.jpg

Џеко и Манчини по натпреварот:

article-2042610-0E1DC1D300000578-543_468x313.jpg

article-2042610-0E1DBDF700000578-354_468x286.jpg

article-2042610-0E1DBC9E00000578-570_468x286.jpg

:icon_lol:
ај да пробам да ги интерпретирам сликиве...
1ва слика : Џеко: Среќен сум во Сити , и не жалам што не преминав во Баерн, Сити ги има потребните сили да го победи Баерн.
2ра слика : Манчини: Сит он д бенч, ју сак тунајт. Коларов: ајде седи мало јеботе.
3та слика : Коларов: Па смири се јеботе, ниси само ти крив...... Види Тевеза, он нече ни да уџе... срам га
4та слика : Џеко: Ма знао сам да треба да доџем у Минхена !!! ....

Гомез: “At the start, Manchester passed the ball really well. I think we were a little nervous, which is hard to explain given the great form we’re in. But we did well as a team from the 30th minute onwards and we ultimately deserved the win. I personally needed time to get into the game. It wasn’t my best game ever, but I scored two goals. I’m delighted I was in the right place to score.” (ме мрзи да преведувам)
Барем си е искрен човекот, точно знај како стојат работите.:)
--- надополнето: Sep 27, 2011 11:23 PM ---
Еј морам и ова да го постирам, најепик моментот вечерва, на Милер му го бранат шутот, овој се фаќа за глава, а во позадина Гомез постигнува гол од одбиената.:)
mancity_get_270911_6.jpg

Уште еднаш само кусо за синоќа:

- Вистинска тимска игра, кој и да фатеше топка од средина одма тројца му се лепеа. Дефанзивна стабилност невидена од времето на Отмар. Второ полувреме ко на тренинг, мислам дека ни во трета брзина не игравме. Не сум арогантен ако кажам дека имавме ама баш целосна контрола. Паметен е Јуп, заштедевми многу енергија (иако ќе ми беше ќеф уште 2-3 да им збрцавме а со зицерите на Милер и Швајни и можевме ама тоа е).

- За Јуп и Рибери :cuc: Швајни уште ќе го издвојам супер одигра мислам. Другите сите солидни, агресивни во одбрана, им земаа многу топки на Сити на средина, брзите контри супер функционираа, исто и пимплање модот ни беше ок.

Нафрлувањата некако не ме бендисуваа, имаше 2-3 ситуации во кои очекував подобри топки во шеснаесетник ама тоа што го имаш само Гомез да го гаѓаш таму секако ја отежнува работата. Имаше исто и 2-3 ситуации во кои имавме по некој лош пас ама не е можно 100% тоа да го елиминираш. Затоа имаше 100 ситуации во кои под притисок се ослободуваа од топката крајно смирено. Видов и многу безбедни рогања напред какви што беа незамисливи под вГаал :P Ноер и играчки голман, секогаш е тука да прими топка и да отвори игра со некој долг дегажман.

- Да не скокаме во облаци, премногу е рано за тоа. Титули се доделуваат во мај не во септември. АМА ако вака се продолжи генерално низ сезонава тогаш сигурно ќе сме во игра за трофеите и во мај. Мислам дека тактички и физички сме ѕверски спремни, би сакал само уште 1-2 резерви за ширина во кадар. Синоќа можеше и без Бади и Робен ама со Барса, Реал, Ман Ју и комапнија многу повеќе ќе се осети отсуството на првотимците.

Одиме понатаму: според ТЗ (http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/bayern-angeblich-banega-dran-meta-1423529.html) заинтересирани сме за Банега од Валенсија и вечер наши скаути ќе го набљудуваат. Го немам гледано нешто посебно и не знам што да кажам за неговите квалитети ама не гледам некој притисок за овој трансфер. Тимо и Густаво топ си ја вршат работата не знам шта напињаме на таа позиција уште од летово со Видал...

Сабота на ред е Хофенхајм, заебано гостување ама со оглед на формата и тоа што вчера и баш не се истрошивме физички очекувам победа. Мислам дека само сами може да се победиме моментално без да се обидам да ги потценам противниците...

furia_2.jpg

Ваков стана Харт после вториот гол. Се изнервира макслимално, ама не е он крив многу дрва беа неговите соиграчи.

Bayern Munich оваа година зима Лига на Шампиони, толку само да кажам. Не сум толку голем фан на Б.М. колку што сум на Барса, Манчестер и Јуве, но Баерн Минхен оваа сезона како што тргнале....тешко дека ќе има некоја сила што ќе ја запре.

Кој ќе го исхејта Гомез пие бан месец дена,јас сум модератор за мислењата поврзани со него,пазете што пишувате.

Секој недоличен испад,и мислење исполнето со омраза од било каков вид,па и за неговата фризура,ќе биде казнето!

:pos::pos:

Bayern Munich оваа година зима Лига на Шампиони, толку само да кажам. Не сум толку голем фан на Б.М. колку што сум на Барса, Манчестер и Јуве, но Баерн Минхен оваа сезона како што тргнале....тешко дека ќе има некоја сила што ќе ја запре.

Е сеа и ти кај замина. Чекајте, ептен е рано да се спомнуваат било какви титули во овој период од сезоната.

Ајдеееееее... па добро ако сакаат другите да се откажат уште од сега за да може да се концентрират целосно на домашните првенства (зошто нели сезонава "resistance is futile puny earthlings") - ок ќе го примиме трофејот уште сега... и така е во Минхен за финалето да не тепа пат далеку нека остане уште некоја сезона таму :D

Инаку Олиќ се врати на тренинг! Мноооооооогу побрзо од очекувањата почна да тренира и според мене тоа се одлични вести. Ем алетрнатива за Рибс за да не му кршат нозе некои копачи од Фрајбург и да може Френчи да се одмори пред некој поважен натпревар во ЛШ ем секако алтернатива за Гомез.

Нека ни е честита победата и нека ни се множат за многу години такви серии од победи :)

Манчестер си тиии,такав сам и јааа!

Ау ау какви мераци! Е ОВА Е БАЕРН МИНХЕН!!!!

Знам дека е рано и групава не е решена ама морам да ископам неколку работи од пред месец дена постирани.

После ждребот: http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Баерн-Минхен.48335/page-127#post-4353345

http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Баерн-Минхен.48335/page-128#post-4353421

http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Баерн-Минхен.48335/page-129#post-4353495

Ама бевте испосрани (скоро) ситееееее :pos:

Знам дека е рано и групава не е решена ама морам да ископам неколку работи од пред месец дена постирани.

После ждребот: http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Баерн-Минхен.48335/page-127#post-4353345

http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Баерн-Минхен.48335/page-128#post-4353421

http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Баерн-Минхен.48335/page-129#post-4353495

Ама бевте испосрани (скоро) ситееееее :pos:

Од “група нема да поминете“ до “Абе па овие Сити мувла се,ја секад знаев“

Кајгана експертите ми се најјаки!

Од “група нема да поминете“ до “Абе па овие Сити мувла се,ја секад знаев“

Кајгана експертите ми се најјаки!

После битката саде генерали :unsure:

Мислам дека биланезот се изнајаде гомна и во темата за ЛШ после ждребот па ако некој не го мрзи да бара може да се ископаат потпис материјали и од таму :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom