Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Абе да ги згазиме вечер,да незнаат од кој излез да искочат!!!

'It is not about the money' - Edin Dzeko insists playing against teams like Bayern Munich is the reason Manchester City's stars joined the club

Не бе,за љубовта према клубот е....

Мрша една лицемерна,за утакмиците му било.Па Јунајтед секоја година ги игра тие утакмици,па што не отиде таму????

Добро од кај знаеш дека како мал Џеко не навивал за Сити со цело срце?

:icon_lol:

Не можев... сам почнав да се смеам коа помислив :pos:

Да не пишувам во нивниот фан клуб да не ми се нафрлат и мене ќе пишам тука. Одбраната на Сити е слаба многу, лесно можете да ги фатите на контри. Само Компани и до негде Ричардс се квалитетни, ама после грешката што ја направи Компани против нас во КШ ко да нема самодоверба ми изгледа, почна често да греши, нестабилен беше и против Фулам. Коларов не го сметам зошто имам некој осет дека Клиши ќе го игра зошто има искуство во ЛШ со Арсенал.
Е ако со Клиши по нивната лева страна не им дадете гол што да кажам :) Ама затоа нападот им е преопасен, плус вие практикувате германски стил на игра што Џеко го знае, може да се каже дека ве познава иако имате нов менаџер. Боатенг ќе биде мотивиран да му докаже на Манчини дека направи грешка што не го играше на саканата позиција па верувам дека ќе има добар фудбал :)

304709_295802327103132_141973839152649_1423880_1471905710_n.jpg

На Ван Бујтен кичмата ќе му ја сокршат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom