Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
ми треба за кладилница..пун состав ке сте?

Не се знај за Бадштубер, ако би играл тој, тогаш најверојатно Јуп ќе оди со него ДВБ централно а Боатенг лево.
Напред топ сме, мислам дека и Робен ќе стартува.

Не се знај за Бадштубер, ако би играл тој, тогаш најверојатно Јуп ќе оди со него ДВБ централно а Боатенг лево.

Сити се слаби у одбрана ..мислам дека тоа треба да го искористите..па би требало да победете..

ми треба за кладилница..пун состав ке сте?

Јуп. Минус Олиќ нормално повреден е одамна и можно е Бадштубер да отсуствува. Робен ќе стартува најверојатно.

Упс, не видов дека ти одговорил веќе духот прилепски :P

Сити се слаби у одбрана ..мислам дека тоа треба да го искористите..па би требало да победете..

Мене ме плаши нивниот брз напад и нашата висока цврста одбрана која може во неколку наврати да ја поминат, посебно ако игра ДВБ. За нападот наш ич не се секирам, има да ги отвориме ко паштета.
А, Bavarec, комбинација, женската на мојата слика и пивата на твојата?о.0

Колега веројатно мислиш Боатенг десно :cautious: Фичо и во инвалидска да е стартува :D
--- надополнето: Sep 27, 2011 11:19 AM ---
А, Bavarec, комбинација, женската на мојата слика и пивата на твојата?о.0

Лајк (y)

"Only Barcelona are a great team, but we are getting close to them,"
Рибери глеј го. :)
Коментар на некој таму:
"....only barca are a great team, but we are getting close to them" WTF????. This coming from a man whose "close to greatness" team finished third in europe's 4/5th strongest league. His arrogance has annoyed me to the level that i actually want city to win.... I honestly never thought I'd say those words. How are Bayern close to Barca, is he talking about some alphabetised list or something?

Добро, добро реков и јас не летајте многу. Кој високо лета... знаете. Значи на добар пат сме ама до Мај се и сешто може да се случи.

Инаку за вечер:

Bayern: Neuer - Rafinha, Boateng, van Buyten (Badstuber), Lahm - Schweinsteiger, Luiz Gustavo - Müller, Kroos, Ribéry - Gomez
Manchester: Hart - Richards, Kompany, Lescott, Clichy - Yaya Touré, Barry - Silva, Milner (Dzeko), Nasri - Agüero

Изгледа Џером сигурно ќе игра. Мислам дискутиравте и вие и се согласувам Рафиња треба да се остави десно по секоја цена а и за внатре се кажавме мислам. вБајтен имал проблеми со кичмата и така...

Рибери глеј го. :)
Коментар на некој таму:

Коментаров милион посто доаѓа од момак кој има набиено тешки комплекси заради екипата за која навива....

Па и Барса пред 8-9 години беше тешка мувла,па што значи тоа,дека сеа несмеат да се фураат или слично...

Башка ќе си сфати момчето вечер по сликовито :)

Значи Робен нема да стартува.:cautious:

Уј... сеа го приметив ова :eek:

Хммм... абе ги дупи овој Јуп нешто или нас не дупи? Мислам дека изгледаше 100% спремен а и изјавите одеа во таа насока... Може ќе влезе второ цело не знам.

Искреено не ми менува нешто многу, многу во однос на трите бода... може победа со еден гол повеќе разлика со него :D

Абе да ги згазиме вечер,да незнаат од кој излез да искочат!!!

'It is not about the money' - Edin Dzeko insists playing against teams like Bayern Munich is the reason Manchester City's stars joined the club

Не бе,за љубовта према клубот е....

Мрша една лицемерна,за утакмиците му било.Па Јунајтед секоја година ги игра тие утакмици,па што не отиде таму????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom