Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Boateng sooner or later might be pissed at having to play RB but Heynckes explained it at being tactical only. Kaiserslautern scores a lot from set pieces and he wanted van Buyten, Badstuber and Boateng in the squad just because of his heights compared to Rafinha.

Добро е, нема место за паника.

Реално гледано многу тешко гостување во Кајзерслаутерн.Резултатот не збори така,ама воопшто не беше лесно.

Патеката и идејата е јасно поставено.Од утакмица во утакмица оди се подобро и подобро,и се поконкретно и поконретно.

Муабетите од типот,ова уште ништо не значи не држат.Да,можда незначи ништо од аспект дека сезоната е тек почната ама денот по утрото се познава.

Лани ова време изгубивме ко магариња од истата оваа екипа.Сега гледам дека не е баш така.

Се игра колективно,се игра цврсто и без многу лигавење.Браво за Рибери,момакот не застанува!!!

И МНОГУ ми се допаѓа што го користиме дефанзивниот потенцијал кој го имаме.Лани да игравме со Тимо Швајни и 3 централни во ист состав,Ван Гал харикири ќе напраеше.Ама денес никој фала нема да ти каже ако дадеш 4 гола,а примиш 5!

http://www.dailymotion.com/video/xkraqo_ribery-et-le-groupe-de-la-mort_fun#from=embed

И Рибери се плаши :). Иначе делуваат страшно против Тотенхем Насри,Силва,Агуеро и Џеко против Ван Бајтен и Бадштубер

Добро одглумено :)

Па нема сигурно Ван Бајтен да игра.....Си го имаме копачкото годинава,ич да не му ја мислите.

Кога ќе ги опне Хејнкес и Тимо и Швајни и Густаво ќе видиш до гол дали ќе дојде некој.

Инаку да,реално Сити ни е најголем конкурент во групата за 1вото место.

Ќе пееме, Манчестер си тииииии, такав сам и ја. :pos::pos:

Еееее Шабан еден.... После победа со Сити кај нив таму,идеме у кафана на прослава и ја порачуеме оваа песна :)))

Не ја знам таа песна ја. :D Ама виц има со циго шо го однесле на стадион да Шити да навива. Незнам кој ја пее. :D

Не ја знам таа песна ја. :D Ама виц има со циго шо го однесле на стадион да Шити да навива. Незнам кој ја пее. :D

Да бе незнаеш ти ништо....Од комшијата си ја слушнал.

Сите така викаат,ништо страшно нема у тоа ;)

глеаат ли Хенес и Нерлингер Тотенхем-Сити :) .

ни оди во прилог нерешениов резултат на Хановер со Мајнц..остануваме први на табела...уште 5 минути има до крајот...нека заврши 1-1 и одлично ќе биде

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom