Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
ке го земат на едногодишна позајмица
2,h=343.bild.jpg

--- надополнето: Aug 23, 2011 9:52 PM ---
Па да,до полноќ кој ќе го изгласаме тој ќе биде.Така кажале....

до стартот на 2-то полувреме гласале 10 000 луѓе, така кажа коментаторот на SAT.1

Море заебете анкетиве, Арсенал ќе давале 30 големи за Швајни.:pos:

Арсенал нека гледа и стадионот нов што им е,да не си отиде,па за Швајни не е проблем.

Рутина. Ко 5 години заедно да играат назад заедно.

Е што значи добар тренер со конкретна идеја - ете го истиот оној Бадштубер од лани колку постабилно изгледа кога цела екипа е покомпактно поставена. Сите работат и позади а напред кога последен пат имаме дадено гол од акција во пет потега не се сеќавам... ГУУУУУУД БАААЈ ПИМПЛАЊЕ!

добро бе разбирам голманот или тренерот да морале да знаат германски али што сеа па морало и напагачов да знаел.

добро бе разбирам голманот или тренерот да морале да знаат германски али што сеа па морало и напагачов да знаел.

И јас тоа синоќа баш го слушнав од Хејнкес и истото и јас се запрашав :confused: Ама ок си знаат тие најдобро.

Инаку тројца дадоа три различни мислења - Хејнкес размислува ама некако добив впечаток е про, Кале баш онака неодлучно звучеше а Нерлингер негира трансфер. Бекенбауер па (овој иако нема веќе некоја важна официјална функција сепак е институција човекот) вика нема логика замена да се зема за Олиќ - ако се интервенира на трансфер пазарот требало да е ѕверотиња. Координација во изјавите 100% :D

А Хејнкес уште изјави дека вчера на маса со челниците паднале неколку имиња, меѓу кои и еден играч од Премиер Лига кој, иако имал неоспорни квалитети карактерно не пасувал според Хенјкес и овој го отфрлил целосно како опција.

Деновиве ќе се знае повеќе...

Гомез се повредил нешто не се знае дали ке игра против Кајзерслаутерн.....мора да зеаме уше еден напаѓач :)

Да бе стварно,што мора сеа и германски да знае ебаго...Англиски сите знаат горе доле,и македонски...

Дечки група утре?

Јас сум за Ајакс, Наполи, Сити... некој од тој калибар сакам за да влезат сконцентрирани да не се заебаваат. Вечер ќе се знаат точно екпите па ќе видиме кои комбинации се во игра за во четврток.

Гомез се повредил нешто не се знае дали ке игра против Кајзерслаутерн.....мора да зеаме уше еден напаѓач :)
И хомез и Робен се фит за сабота, имаше на спорт1 ме мрзи да барам пак сеа.
--- надополнето: Aug 24, 2011 10:47 AM ---
Дечки група утре?

Јас сум за Ајакс, Наполи, Сити... некој од тој калибар сакам за да влезат сконцентрирани да не се заебаваат. Вечер ќе се знаат точно екпите па ќе видиме кои комбинации се во игра за во четврток.
Една италијанска екипа, Милан или Наполи. Динамо Загреб, Шити, португалска некоја.

ТЗ вика дека сме заинтересирани за левиот бек на Цирих, Родригез. 18 години, замена за Лам. Многу добар играч, 100 пати подобар од Контенто.

Си го следел интензивно низ младински категории па знаеш или..? :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom