Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Рутински,смирено,искусно добиена утакмица.

Рано водство,и потоа тактичко надигрување,се на се одлично!!!

Рибери мен оф д меч.Мајсторот е ДЕФИНИТИВНО на старите патеки.

Петерсен за едно полувреме направи повеќе отколку Гомез за 3 утакмици.Детето е одлично,добар техничар,добро се заградува,треба многу повеќе шанса да добива!

А ова околу новиот напаѓач гледам посериозно станува,и анкети направиле.Гласав за Форлан,гледам и води моментално,мислам дека најдобро се вклопува за тоа што ни треба во моментов,и плус е класа фудбалер!

Хајнкес после натпреварот изјави дека новиот напаѓач мора да зборува германски и да биде поевтин, значи максимум 10 мил.евра

Хајнкес после натпреварот изјави дека новиот напаѓач мора да зборува германски и да биде поевтин, значи максимум 10 мил.евра
Форлан знае германски, Менгеле му е прадедо. Се оженил за уругвајка во 60-тите.

И престанете да го нарекувате Хомез, тој е Гомез :sneaky:

Јас гласав за Тевез,едино тој ми прави кеЈф.
Би бил за Форлан ама пред 3 години :cautious:

Па Форлан,Петриќ,Бербатов,Кајт,Бендтнер сите се горе доле до кај 10 милиони евра...
--- надополнето: Aug 23, 2011 9:40 PM ---

Значи сепак сериозно се размислува да се доведе нов напаѓач!

Знаел не знаел, тоа е :icon_lol:
важно нема да биде никако тој новиот напаѓач, абе ви велам јас Бербата, тој знае германски од времето во Леверкузен :P

Јас гласав за Тевез,едино тој ми прави кеЈф.
Би бил за Форлан ама пред 3 години :cautious:

нереален гласач, кога знаеш дека толку пари Баерн нема да плати што гласаш за него, абре уште ли ке ве учам :eek:

нереален гласач, кога знаеш дека толку пари Баерн нема да плати што гласаш за него, абре уште ли ке ве учам :eek:

Јас гласам за тој што сакам да дојде,другиве не ми прават кеЈф нАли.А за 10 мил. се знае што може да се купи.

Форлан и Бентнер нема шанси за десет милиони. А и Кајт потешко. Not in todays inflated market.

А колку ќе сакаат за 30 годишни напаѓачи??? 30 милиони.... Боље да дадат поише пари Тевез да го купат него ли да дадеме многу пари за старец некој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom