Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
bayern-1313865953_zoom20_crop_560x280_560x280+9+43.jpg

Нека е за Ману и шикерија кај шо прослaвуваат заедно. :D

И нека е за Монтоливо шо нема да дојде.

а goal.com шо се едни точни со информации шо да ти распраам...

еве уште еден што се надева :icon_lol:

Јас и Нерлингер кажавме, а сега кој не верува кој верува тоа си е негово, и баста :sneaky:
--- надополнето: Aug 21, 2011 10:49 PM ---
Montolive nema da dojde vaka nesto imase izjaveno Nerlinger

Olic pak se povredi covekov baksuz e e sega ni trebe eden vo napad

кој сакаш да купиме?

Во пет официјални натпревари сезонава, (куп, квалификации за ЛШ и три лига) нашата одбрана допуштила вкупно пет удари да поминат до голот на Ноер (3 пати Гладбах шутнале кон нашиот гол, еднаш Волфсбург и ХСВ). Лани во просек сме допуштале 3.8 удари кон нашиот гол.

Извор

Се гледаат последици од работата на Хнјкес полека но сигурно :cuc:

Абе кое беше IV a или IV б,поздравија наставничката од мене:D

Не за друго ова со екскурзијава ме потсети на основно :LOL:

Иначе да,си газиме,само да се продолжи со вакво темпо.И како сите претходно да ја пофалам ротацијата на Јуп.

Со III-2 таму ми е симпатијата :D

Kako da me slusnale no navistina ce ni trebe Olic ima 31-2godini isto taka pred nekoj den imase izjaveno ako ne dobie sansa ovaa sezona ce si zamine.

Prvo ima so mi tekna e Bentner i taka pred nekoe vreme bevme zainteresirani no ako resile da ferlaa pare ima i mnogu podobri.

Montolivo ne ni treba vece imame vo sredina isto taka i vo odbrana ne Haynkes gi sredi mladive i Breno ce se vrati top.

Не верувам да купат некој. Ни Монтоливо ни напаѓач. А треба да знаат дека со Хомез и Петерсен не се освојува ЛШ. И сега има две можности. Да купат некоја скапајнца за 5 милиони, или да го отворат џебот и да земат некој ѕвер и хомез да грее клупа.

Не верувам да купат некој. Ни Монтоливо ни напаѓач. А треба да знаат дека со Хомез и Петерсен не се освојува ЛШ. И сега има две можности. Да купат некоја скапајнца за 5 милиони, или да го отворат џебот и да земат некој ѕвер и хомез да грее клупа.

Или едноставно да земат адекватна замена за Олиќ o_O

Значи опција „Торес-Виља-Ибра“ не постои. Ако доаѓа ќе доаѓа играч со слично ниво на Ивица. И нема ништо нелогично или лошо во тоа.

Штом Румениге изјавува дека се размислува за трансфер,тогаш сериозно се размислува за трансфер.

Е сега што како,тешко да се предвиди.Може да чекаат до 31 па да направат некоја Робен варијанта,за нормална цена да земат ѕвер некој...

Или нешто поефтино и поискусно како Ањелка на пример.

А може и Пандев да ни го натопорат!

После она на Алијанц, на Пандев очи не сакам да му видам.:D А и нема уште многу за играње во него.

Ќе се купува изгледа нов напаѓач,откако Олиќ се повреди на долг временски период,и со други зборови тешко да заздрави асално во скоро време а и годините го газат.

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/nach-olic-ausfall-bayern-sucht-neuen-stuermer-1371374.html

E сеа кој напаѓач ќе биде ќе видиме....

и дали нешто ќе биде ќе видиме...
--- надополнето: Aug 22, 2011 1:18 PM ---

Тевез а o_O
--- надополнето: Aug 22, 2011 1:23 PM ---
Штом Румениге изјавува дека се размислува за трансфер,тогаш сериозно се размислува за трансфер.

Е сега што како,тешко да се предвиди.Може да чекаат до 31 па да направат некоја Робен варијанта,за нормална цена да земат ѕвер некој...

Или нешто поефтино и поискусно како Ањелка на пример.

А може и Пандев да ни го натопорат!

Румениге изјвавил дека ке размислат прво дали воопшто ке треба да купат напаѓач, е сега ако се договорат сите дека на Баерн му е потребен напаѓач тогаш ке размислуваат кој да купат.
Леле еј стварно е можно Пандев да го купиме, тренерот на Интер не планира со него а и одамна нели го следеа нашите скаути така да на око ни е, јас ке се надевам ако купуваат нашите напаѓач само да не биде тој
--- надополнето: Aug 22, 2011 1:28 PM ---
А кога станува збор за напаѓач јас само на еден помислувам, еден и единствен
Карлос Алберто Тевез
2nao202.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom