M
Mario Gómez
Гостин

Нека е за Ману и шикерија кај шо прослaвуваат заедно.

И нека е за Монтоливо шо нема да дојде.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а goal.com шо се едни точни со информации шо да ти распраам...не бе, не го сакаме Монтоливо а и Тимо нема да си замине, така изјавил Нерлингер за Goal.com
ти уште надевај се![]()
а goal.com шо се едни точни со информации шо да ти распраам...
Montolive nema da dojde vaka nesto imase izjaveno Nerlinger
Olic pak se povredi covekov baksuz e e sega ni trebe eden vo napad
qiqo Uli ne baram mnogu nekoj slicen ka Toresкој сакаш да купиме?
qiqo Uli ne baram mnogu nekoj slicen ka Tores![]()
Абе кое беше IV a или IV б,поздравија наставничката од мене
Не за друго ова со екскурзијава ме потсети на основно
Иначе да,си газиме,само да се продолжи со вакво темпо.И како сите претходно да ја пофалам ротацијата на Јуп.
Не верувам да купат некој. Ни Монтоливо ни напаѓач. А треба да знаат дека со Хомез и Петерсен не се освојува ЛШ. И сега има две можности. Да купат некоја скапајнца за 5 милиони, или да го отворат џебот и да земат некој ѕвер и хомез да грее клупа.
Ќе се купува изгледа нов напаѓач,откако Олиќ се повреди на долг временски период,и со други зборови тешко да заздрави асално во скоро време а и годините го газат.
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/nach-olic-ausfall-bayern-sucht-neuen-stuermer-1371374.html
E сеа кој напаѓач ќе биде ќе видиме....
Не верувам да купат некој. Ни Монтоливо ни напаѓач. А треба да знаат дека со Хомез и Петерсен не се освојува ЛШ. И сега има две можности. Да купат некоја скапајнца за 5 милиони, или да го отворат џебот и да земат некој ѕвер и хомез да грее клупа.
Штом Румениге изјавува дека се размислува за трансфер,тогаш сериозно се размислува за трансфер.
Е сега што како,тешко да се предвиди.Може да чекаат до 31 па да направат некоја Робен варијанта,за нормална цена да земат ѕвер некој...
Или нешто поефтино и поискусно како Ањелка на пример.
А може и Пандев да ни го натопорат!