Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Не е лошо а? Бев на екскурзија не ја гледав ама очигледно полека тргнува работава ;)

Не треба ни да забегуваме, ХСВ не се некој репер многу се тапа сезонава и којзнае колку ќе им треба да се вкомпонират како екипа со оглед на сите нови играчи, ама сепак 5 парчиња да му начукаш кому било мора да значи дека и си одиграл барем „добро“.

И најмногу ме радува ротацијава. Минути ќе си добијат и Милер и Кроос и Олиќ и Тимо и Густаво, дури и вБајтен глеам :D

За Монтоливо, би бил засилување по сите стандарди, првокласен играч е ама не гледам простор сега во тимот за него. Е ако е вистина ова за Тимо тогаш можеби имаат и некаква позадина шпекулациите. Бај де веј колку години има? Ме мрзи да барам сега... :unsure:

Super bevme ! Bravo samo se gleda deka ke ni treba mnooogu silen playmaker ( FAKT ) Kroos ocekuvav deka ke bide so kvalitetot nekade blizu Ozil no izleze mnooooooooogu poslab duri 2 do 3 klasi poslab play od Ozil !

Не е лошо а? Бев на екскурзија не ја гледав ама очигледно полека тргнува работава ;)

Не треба ни да забегуваме, ХСВ не се некој репер многу се тапа сезонава и којзнае колку ќе им треба да се вкомпонират како екипа со оглед на сите нови играчи, ама сепак 5 парчиња да му начукаш кому било мора да значи дека и си одиграл барем „добро“.

И најмногу ме радува ротацијава. Минути ќе си добијат и Милер и Кроос и Олиќ и Тимо и Густаво, дури и вБајтен глеам :D

За Монтоливо, би бил засилување по сите стандарди, првокласен играч е ама не гледам простор сега во тимот за него. Е ако е вистина ова за Тимо тогаш можеби имаат и некаква позадина шпекулациите. Бај де веј колку години има? Ме мрзи да барам сега... :unsure:

Абе кое беше IV a или IV б,поздравија наставничката од мене:D

Не за друго ова со екскурзијава ме потсети на основно :LOL:

Иначе да,си газиме,само да се продолжи со вакво темпо.И како сите претходно да ја пофалам ротацијата на Јуп.

и гледам никој не спомна...во серија сме од 3 победи со вкупна гол разлика 8-0

Перфектна утакмица од Баерн,каква што подолго време не изиграле.

Буквално се беше за чиста 10ка. Сепак во поглед на реализацијата,да не бидам нескромен ама можеа уште најмалце 2 гола да им акнат,но добро и 5-0 е ок!

Сите трчаа,сите се бранеа и сите напаѓаа!Тоа е Баерн каков што очекуваме да гледаме!

Sky says Bayern Munich preparing a serious offer for Fiorentina and Italy midfielder Riccardo Montolivo ( Скај се нумеро 1 во Италија )

И инфо кое додава дополнителен шмек на приказнава :)
Montolivo actually has a German mother and speaks fluent German.
True story.;)

малку касно али честито победа дечки да ви се множат ;)

Искрено појма немам како игра Монтоливо. По мене, Тимошчук за уште сезона-две би бил топ за од клупа и за ротацииве на Јуп. Но ако е вистина дека ќе си оди и дека не бил среќен, тогаш нека го остварат тој трансфер со Монтоливо. И така гледам според годините е во екот на кариерата, па би можел да ни служи за подолго.

Нема никаков Монтоливо да дојде во Минхен, а Тимошчук останува

Ивица Олич ќе отсуствува од терените од 6-8 недели после повредата при постигнувањето на голот за 5-0 против Хамбург...АМАН! нема среќа човеков

Могуќе е Монтоливо да пристигне до крај на преоден рок...

Поготово Тимо ако си отиде!

Могуќе е Монтоливо да пристигне до крај на преоден рок...

Поготово Тимо ако си отиде!

не бе, не го сакаме Монтоливо а и Тимо нема да си замине, така изјавил Нерлингер за Goal.com

ти уште надевај се :icon_lol:

Montolive nema da dojde vaka nesto imase izjaveno Nerlinger

Olic pak se povredi covekov baksuz e e sega ni trebe eden vo napad

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom